Njutning och smärta

Älskaren R följde med mig till stan i går förmiddag, när jag skulle till läkaren för behandling. R hade lite jobbsamtal att sköta medan jag var där, och sen tänkte vi gå och fika. Behandlingen var bra. Smärta i dag, och njutning på fredag, sa han, och det var verkligen smärta. Han mjukade upp ryggen lite, försökte öppna upp ryggraden så att diskkompressionen inte blir lika stark, och behandlade musklerna.

Vi pratade om operationen. Det har vi ju gjort förut, men han tyckte att det lät som en bra idé och var glad för min skull. Sen diskuterade vi lite om jobb, och om det här med EDS-utredning, att jag själv får leta efter någonstans där jag kan få hjälp, och kliniken i Mjölby. Han höll med mig om att det är fruktansvärt dåligt att det ska kosta mig så mycket pengar att få hjälp, och så mycket tid i anspråk att försöka hitta någon som kan hjälpa mig. Men har man ingenting att välja på, så gör man vad som krävs.

Det var snöstorm och iskalla vindar ute – inte njutning, så jag och R struntade i att gå på stan och fika efteråt. Vi åkte hem, köpte med oss fikabröd på vägen och gjorde det hemma i stället. Mycket billigare, mysigt, skönare soffa, ingen trängsel och lika gott.

Kaffe i en vit kopp. Smärta och njutning

Jag var ganska mör efter behandlingen, och ser verkligen fram mot delen med njutning i morgon! Nu väntar jobb, för jag har i alla fall det kvar en månad till. Jag hoppas att jag hinner jobba klart innan jag opereras! Visst vore det skönt att slippa smärta nu på en gång, men det är ovanligt att någon vill anställa mig, även om det bara är ett par månader. Och självklart hoppas jag på en förlängning, men det tror jag inte. Kan ju inte jobba heltid, och det är vad de behöver. Nåväl, en dag i taget.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/njutning-och-smarta/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.