Peeling och ebola

Peeling och ebola, ja. Återkommer till det förstnämnda. Jag åker inte till jobbet i dag heller. Mitt dåliga samvete vill verkligen åka dit, men mina fina kollegor säger att det är lugnt där, och ser hellre att jag är hemma. Var ju hemma i går också, för det var nästan min sämsta dag hittills under den här influensan! Framåt kvällen kändes det mycket bättre, och jag har inte haft någon mer feber. Nu känns det okej, men jag är dödstrött. Min näsa är helt röd och fnasig efter att ha snutit (nej, det heter inte snytit) mig ganska frekvent under en veckas tid, och den svider. Det värsta är att hostan har kommit, och det gör så ont i ryggen, varje gång. Morfin och muskelavslappnande, tack.

På torsdag ska jag definitivt jobba, om jag inte hinner få ebola eller böldpest innan dess. Man vet ju aldrig. I går kväll tog jag en lång dusch, och den var så fantastiskt skön att den nästan borde få vara med i Guinness Rekordbok, för världens skönaste dusch någonsin. Alltså, ni vet så där skön att man önskar att man kunde stå kvar för alltid? R tvättade mitt hår och skrubbade min rygg med Soap & Glory peeling.

Vet inte om de finns i Sverige, men det är en grym peeling. ”It’s the most exciting thing I’ve had in my shower in months”, står det på flaskan, och det stämmer verkligen! Det känns som flytande lava, för den blir het när den kommer i kontakt med huden. Så sjukt skönt att få ryggen skrubbad med den! Måste skaffa en ny ryggborste förresten, för han kan ju inte duscha med mig varje gång. Tyvärr. Alla borde ha en R ståendes tillgänglig i duschen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/peeling-och-ebola/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.