Sandstrand och behandling

Jävlar, vad kallt det är! Så här års förra året var vårjackan framme, det var sopat på gatorna, och jag hade redan avnjutit en lunch i solen iförd t-shirt. I dag är det vinterkläder som gäller: Thermoleggings, vinterjacka, fodrade stövlar, halsduk, mössa och vantar som gäller. Isande hård vind och en massa minusgrader känns inte ett dugg glamouröst, faktiskt. Hoppas att det vänder väldigt snart. Längtar efter sol, efter värme, bad och sandstrand!

Förra året badade jag för första gången i slutet av maj, och då var det ganska varmt. Är ganska säkert på att det inte kommer ske i år. Möjligen varmt i luften, men inte i vattnet. Och jag har badförbud ändå, efter operationen. Skit också, jag älskar verkligen att bada!

Ben i solen på en sandstrand

I dag blir i alla fall en bra dag, även utan sandstrand och bad. Ska åka till stan dels för den njutbara delen av veckans smärtbehandling. Det lät konstigt, men så är det. Lite massage, uppmjukning, beröring, endorfiner. Sen ska jag träffa min fabulösa vän Fru Hatt. Vi är båda ganska trasiga, och båda har brottats med influensa och andra tråkigheter, så det var ganska länge sedan vi sågs. Det känns som om jag har känt henne i många år, och vi kan prata om allt. Hon är grym, och trots åldersskillnad så är vi oerhört lika. Ja, jag skrev just att jag är grym.

Ska pälsa på mig ordentligt, för trots att solen tittar fram så är det svinkallt. Ingen jävla vår här inte, och verkligen ingen sandstrand. Glöm inte tre lager vinterkläder om du går ut.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/sandstrand-och-behandling/

2 kommentarer

    • Tatianamars 22, 2013 kl. 09:08
    • Svara

    Åh , så rart skrivet *mallig*

    1. Bara för att du är så rar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.