Shopping och ugglehalsband

Är helt slut efter en lång, ansträngande men produktiv dag. Träffade syrran för lite shopping, lunchoch fika. Kände mig mer och mer hängig, ju längre dagen gick, och frisk är jag ju inte. Men det fungerade i alla fall, med några pauser. Nu gör det ont, så ont, men jag är glad för det. Älskaren R ville följa med (?!), så han åkte med mig i taxin dit. Han hade lovat att inte klaga över hur tråkigt det är med kläder, och han visste exakt vad vi skulle göra – köpa kläder.

Hittade en sak jag inte behövde också, men som talade till mig. Den hängde bara där och sa: ”Jag vill följa med dig hem”. Ok, det går väl för sig. Ja, jag vet att jag skulle ta det lugnt med ugglorna, men det fanns faktiskt en hel hylla full med ugglesmycken. Den här var bara för fin för att låta vara!

Halsband uggla

Förstod inte riktigt varför R ville följa med på shopping ändå, men det kanske berodde på det utomordentliga sällskapet. Han avvek så fort vi klev in på H&M, sen sågs vi igen när det var dags för käk. Försökte få honom att gå med oss en liten stund efteråt, men då tröttnade han fort. Allt vi kollade på var antingen ”hideöst”, ”kräkframkallande”, ”mina ögon blöder” eller om något var riktigt bra; ”nja”. Han fick inte vara med längre efter det.

Lyckades hitta allting som stod på listan över saker jag behöver – en svart och en vit skjorta, leggings, en kjol och underkläder. Provade ett par klänningar, men ingenting passade. I kväll ska jag lägga upp benen, koka lite te, surfa och känna mig nöjd med att jag orkade hela dagen. Det var en bra dag för shopping.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/shopping-och-ugglehalsband/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Crazyliciousmars 10, 2013 kl. 15:47
  • Svara

  Men guuud så sött halsband! Älskar att ugglor har blivit så poppis, finns det något sötare? 😀

  1. Jag älskar verkligen ugglor! De hade sjukt många olika sorters ugglesmycken, det var som att gå in i ett litet himmelrike! 🙂

  • Karolinaapril 18, 2013 kl. 17:37
  • Svara

  Så fint, vart är det köpt?

  1. I Kista Galleria, i en affär som heter Bijou Brigitte. De har så sjuuukt mycket fina saker där! De har en webbutik, men på tyska… bijou-brigitte.com/

  • Karolinaapril 18, 2013 kl. 19:31
  • Svara

  Tack Klara! Ugglor äger!

  1. De gör de verkligen! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.