Sjuk och brödbak

Åh fy, så dåligt jag mår. Inte ett dugg kul att vara sjuk, och samtidigt ha så jäkla ont! Hade jag bara haft en simpel förkylning hade det ju inte varit hela världen, men med feber och tillhörande muskelvärk blir det ganska jobbigt. Det gör ont att ligga hela dagen, det gör ont att sitta, och jag orkar inte stå så länge. Dessutom fryser och svettas jag om vartannat, och har så ont i halsen att jag helst inte öppnar käften. Det känns som om jag inte bara är hemma sjuk, utan lever i ett pyttelitet helvete.

Dessutom var jag ju tvungen att avboka min smärtbehandling hos läkaren i dag. Det skulle vara så skönt att ligga där och få nackspärren att släppa, även om det bara är under ett par timmar. Och att mjuka upp musklerna i ryggen… Man blir inte direkt mindre stel när man är sjuk och har feber. Skulle verkligen, verkligen behöva röra på mig, men jag orkar verkligen inte. Det finns inte en chans att jag går ut i dag, när jag mår så här och det är kallt ute. Jag kan ta två andetag frisk luft från balkongen, möjligen.

R stannade hemma med mig i går kväll i alla fall, och han gjorde ett nytt försök till att baka bröd i bakmaskinen. Sist han gjorde det (som du kan läsa om här) gick det inte alls särskilt bra. Kolla!

Är hemma sjuk. R bakade ett superkompakt misslyckat bröd!

Det blev en superkompakt, oformlig klump (men med god smak) som inte hade jäst ett enda dugg. Jag skrattade länge åt den! Den här gången hade han både mer och färskare jäst, så det blev ett riktigt fint bröd. Gott blir det alltid, vitt bröd med oliver och soltorkade tomater. Nja, vi får se vad som händer i dag, jag är så sjuk att jag helst håller käften.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/sjuk-och-brodbak/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Karolinamars 6, 2013 kl. 13:20
  • Svara

  Stort krya på dig!

  1. Tack snälla! Te, mandariner, lite choklad och en filt gör susen!

  • piafiamars 7, 2013 kl. 16:13
  • Svara

  En liten uggla kom med i brödbaket också! Den lilla lösare fliken längst ner till vänster: en framåt/nedåthukad uv med näbben till vänster och rumpan uppåt, till och med ett litet öga finns med! Precis innan den skall flyga iväg. Eller…?

  1. Hahahaha! Jodå, jag ser den. :mrgreen: Ugglor i mossen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.