Sol och inställda planer

Förmiddagen startade precis som den skulle, med sovmorgon, frukost, en näve piller, en dusch och så sen en massa smink. Dessutom vaknade jag till en stor skinande sol ute, och det var härligt! Att känna sig snygg och lite glamourös en ledig fredag kändes viktigt, när livet i övrigt suger ganska hårt. Dessutom skulle jag ju fika med finaste Fru Hatt, och hon är alltid snygg – jag ville inte vara sämre! Sedan, när jag var färdig för att åka till behandlingen så hände något. Inom loppet av fem minuter så var båda mina planer för dagen inställda.

Läkaren hade något akut, så den njutbara delen av den här veckans behandling blev inställd. Synd, men inget att göra åt det – jag är ju ändå väldigt tacksam över att han ens klämmer in mig i schemat. Jag förstår knappt att jag ens får komma dit ibland. Jag är glad ändå, och hoppas att han kanske hör av sig nästa vecka. Fikat blev också inställt, och så är det ibland när man är skrontig eller har saker att ta itu med. Fika kan vi göra när som helst sen ändå, det finns andra saker som är betydligt viktigare, som i dag.

Så jag blev hemma. Snygg och piffad, iförd klänning. Gjorde lite pappersjobb, slöade framför datorn, satt i solen på balkongen en liten stund, medan det var vindstilla. Ingen sandstrand direkt, men det fick duga. Får passa på att ladda med D-vitamin när det går! Kanske, med lite tur, får jag ut älskaren R på stan en sväng i kväll…

Sol och blå himmel

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/sol-och-installda-planer/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.