Spa och protest

I går kväll hade vi ett litet spa i badrummet, under stor protest. Vi tände ljus, gjorde ansiktsmasker, peeling, jag klippte älskaren Rs hår och trimmade samme herres ögonbryn. Välbehövligt enligt mig, totalt onödigt enligt honom. Vilken tur att det var jag som bestämde vad vi skulle göra, då! Han grymtade nästan hela tiden, men jag tror att han egentligen gillade det. Lite som det här citatet:

Last night I abused myself. I said no, even though I knew I wanted it.

Det var bara duschen tillsammans, av allt som ingick i vårt spa, som han tyckte var trevlig. Passade på att utnyttja det genom att låta honom tvätta mitt hår, samt skrubba min rygg och mina ben. Han tycker att sånt är mer okej än att jag pysslar om honom lite grann, men det kan lika gärna ha berott på att jag inte hade några kläder på mig, som att han faktiskt ville göra något för mig. Jag struntar i vilket.

Soap & Glory peeling. Spa hemma

Jag skulle behöva klippa mig, så jag tänkte försöka ta mig till frisören. Bara fram och tillbaka, en liten promenad om solen skiner, och sen förmodligen tillbaka till sängen igen. Om R har tid ska vi försöka träna lite på gymmet på kvällen, för det vore skönt. Det var nog en hel vecka sedan sist, och trots att jag har ryggskott så måste jag ju röra på mig. Suck it up och gymma så gott det går, för fasen. Vila kan jag göra på sjukhuset…

Nä, jag tar det lugnt. Ska jobba i morgon, och eftersom det är Skärtorsdag så är det bara halvdag. Det borde inte bli alldeles överjävligt, men man vet fan aldrig. Kanske skulle ta och tona håret också? R vill säkerligen inte ha något som ens andas spa eller badrum att göra två dagar i rad, så det får jag säkerligen göra själv.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/spa-och-protest/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.