Städning och hemmadag

Var sjukt seg hela dagen i går, men det blev lite gjort ändå. Städning. Tvättade sängkläderna, dammsög, torkade golven, dammtorkade, gjorde rent i badrummet, bytte plats på sängborden i sovrummet. Okej då, jag gjorde inte något av det där. Det var R.

Eller jo, jag dammtorkade lite, kom med glada tillrop och påpekade om han hade missat något. Visst låter jag hemsk? Det är faktiskt inte så kul att inte kunna göra något av det där, och vi har lite olika nivå för vad som är okej städning. Men jag är bara tacksam över att få hjälp.

På eftermiddagen promenerade vi i solen ner till gymmet. Såg ett par små lökväxter av någon sort som försökte ploppa upp genom jorden längs en vägg i söderläge, stackarna. De ångrar sig säkert i natt när det blir minus 15 grader igen. Körde ben och mage på träningspasset, så gott det gick. Var helt slut efter en övning, och det kändes verkligen att jag har varit sjuk. Tog det ganska lugnt, men träningsvärken kommer förmodligen som ett brev på posten i alla fall.

På kvällen blev det bara en lugn kväll hemma, för jag var helt sopslut. Sov länge på morgonen och gjorde inget särskilt ansträngande, men jag orkade ändå inte med någonting. Får ser om det blir något i dag i stället, R nämnde något om ett museum han ville gå till. Men så var det frågan om bilen och garaget också, och dessutom ligger han fortfarande i sängen och snörvlar, så vi får se. Han är nog sjuk igen. Ska han till garaget tänker jag stanna hemma och ta det lugnt i stället. Har skitont i armarna, nacken och händerna, så jag ska undvika att använda dem alltför mycket. Förutom att skriva lite, alltså…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/stadning-och-hemmadag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.