Ute i kylan snart

I dag var en riktigt dålig dag. Stod ute i kylan och väntade på en sen taxi i morse. Trafikstockning. Jobb. Trots att det bara är måndag, kunde jag knappt använda min vänstra arm till att skriva. Visst brukar det göra ont jämt, men inte så illa så tidigt i veckan. Dessutom var ryggskottet riktigt jävligt i dag. Stod och satt med fem minuters mellanrum, och inget fungerade. Övervägde att gå hem hela eftermiddagen, men det gör ju inte mindre ont hemma, och jag hade inte särskilt mycket att göra heller. Så jag bet ihop och höll ut, och fällde en tår på väg ut.

Ögonfransar

Gick och lade mig när jag kom hem, och där är jag fortfarande. Väntar på att R ska fixa något att äta. Kroppen blir så oerhört trött av att kämpa mot smärta precis hela tiden, det går nästan inte att beskriva utmattningen! Lite huvudvärk på det, antingen från ansträngningen eller från den konstanta nackspärren, gör mig inte direkt piggare eller mer munter heller. Jag är sur och ledsen. Tänker inte göra ett skit i kväll, för jag kan inte.

Det var inte alls lika illa i morse, utan det blev sämre och sämre under dagen. Är det så här i morgon bitti går jag självklart inte till jobbet. Och det suger, för jag har mindre än en månad kvar där (på halvtid), sen är jag ute i kylan igen. Inte bokstavligt talat, förstås. Lär ju vara ganska risig efter operationen, så jag kanske tar rullstolen och sätter mig och tigger någonstans. Slipper ju i alla fall frysa i sommar…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/ute-i-kylan-snart/

2 kommentarer

  1. Åh stackars du. Jag lider med dej. Jag orkade inte läsa bloggar igår så det blev idag i stället. Så ung och har det så jävligt.. Skulle vilja göra något för dej, men det går ju inte. Men jag tänker på dej och hoppas innerligt att operationen i april ska hjälpa dej. ’Visserligen blir det rehab efter det. Men sedan hoppas jag att du slipper något av all värk du har. Jag vet hur sliten man blir när ingenting fungerar.
    Styrka till dej.
    Kram!

    1. Tack snälla! Det hjälper säkert en del, så efter sommaren när det har läkt kanske jag är lite bättre i alla fall, så att jag orkar kämpa och ta tag i andra saker… Med lite tur. Stort tack och kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: