Veckans plus, vecka 10

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till ett klädesplagg – en blus, eller skjorta. Inte vilken som helst, utan en bomullsskjorta från H&Ms basic-utbud, för 149 spänn (är man medlem passar man på när det är 10% rabatt, eller när man får rabattcheckar). Den är figursydd och har riktigt, riktigt bra passform. Oftast brukar axlarna inte vara breda nog på skjortor, eller så är ärmarna för korta, men de här är helt rätt på alla sätt. Dessutom har de riktigt bra kvalité och finns i flera färger och mönster. BIlden är dock ett par år gammal – jag har använt de där skjortorna länge!

Arga Klara i blå skjorta med en besatt katt.

Jag har en svart, en vit och en blå, men det finns både smårandiga, rosa och lite andra färger också. Jag gillar verkligen skjortor, för de passar liksom vid alla tillfällen. Knäppt, på kontoret, med en tröja över om det är kallt. Med ärmarna uppvikta och ett fint linne under på sommaren. Under kavajen. Till kjol, till byxor, till shorts. Det går liksom både att vara uppklädd och lite ledig i en bra skjorta, och det här är en riktigt, riktigt bra sådan.

Det låter helt stört att man kan få så bra skjortor för 135 spänn, men så är det. På skjortfabriken och andra ställen kostar en likvärdig skjorta åtminstone 5-6 gånger så mycket. Kanske den har några fördelar (har någon sådan också), men jag har inte märkt någon skillnad förutom prislappen. Veckans plus går alltså till skjortan som du hittar här eller i butik – jag kan verkligen rekommendera den!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/veckans-plus-vecka-10/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.