Veckans plus, vecka 11

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till mjukt toalettpapper. Ja, så det så. Det finns inget värre än toapapper som är strävt, tunt, prassligt och som knappt går att skrynkla ihop. Och varför får mjukt toapapper veckans plus? Jo, för att jag har haft influensa, och när den värsta febern och muskelvärken hade gått över så samlade alla snormolekyler i min kropp ihop sig och begav sig till näsan. Väl där bestämde de sig för att på bestämda tider, framför allt mellan 4 och 6 på morgonen, samt mellan 9 och 11 på förmiddagen, rinna ur näsan med rasande fart. Jag har alltså snutit mig ohyggligt många gånger.

Toapapper i skåp

När det var som värst förbrukade jag en rulle papper på två dygn. Det blir ganska mycket snytande, och min stackars ömma näsa har ändå blivit alldeles röd och fnasig – trots mjukt papper. Ja, jag är för snål för att köpa pappersnäsdukar när jag är sjuk. De är bra att ha vid andra tillfällen, men det går åt alldeles på tok för många när man snyter sig varannan minut. Även om det är billigaste varianten från Lidl känns det inte okej.

Jag kan bara föreställa mig hur ont det hade gjort, och hur obehagligt det hade varit, att snyta sig i sånt där äckligt tunt papper. Min näsa hade varit ett enda stort sår, och hade väl ramlat av till slut. Garva bäst ni vill, men jag tänker aldrig överge mjukt toapapper för någon billigare variant. Lyx i vardagen, i all enkelhet. Helt klart veckans plus.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/veckans-plus-vecka-11/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • esteriimars 17, 2013 kl. 15:56
  • Svara

  jag snusar toapapper;) på sant..så det gäller hitta rätt sort

  1. Verkligen! Viktiga saker, det där med toapapper…!

  • Farsanmars 18, 2013 kl. 00:14
  • Svara

  Fan!
  Har du ärvt min snorgeneratoer också.
  Shit!

  1. Det rinner inte så mycket normalt sett, men är jag krasslig, då jävlar. Har i alla fall inte din snok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.