Veckans plus, vecka 13

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan höll jag helt på att glömma veckans plus, eftersom det inte riktigt känns som söndag! Men traditionen fortsätter, och den här veckan kan veckans plus inte gå till något annat än till de människor som sträcker ut en hand och försöker hjälpa mig, underlätta mitt liv, och önskar mig gott. Min familj, Rs familj, mina bästa vänner och till och med folk som jag bara känner från nätet och aldrig ens har träffat! Främlingar som erbjuder mig hjälp, pengar, lindring, jobbar gratis för att hjälpa mig, eller erbjuder sig att komma hit och hjälpa till fastän de inte behöver – det är ovärderligt.

Hjälp

Små slumpmässiga handlingar av vänlighet och omsorg kan förändra liv, och det är viktigt att alla vet det. Det handlar inte om något jävla klyschigt inspirationsdravel, utan det handlar om att göra skillnad när man kan. Det krävs inte mycket, det kostar oftast ingenting, och vem som helst kan göra det. De flesta väljer självklart att ha skygglappar, även när det gäller människor i sin direkta närhet, och det är ju enkelt. Men jag garanterar att man mår lite bättre av att ha gjort något. Jag mår definitivt bättre av att känna att jag har stöd ibland, även från dig som egentligen är en främling. Tack!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/veckans-plus-vecka-13/

2 kommentarer

    • angelicamars 31, 2013 kl. 19:40
    • Svara

    Hejsan Klara! Jätte bra blogg! Kram Angelica (TS)

    1. Tack snälla! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.