Breaking news: Operation

Breaking news: Bloggerskan Arga Klara är förd till sjukhus för operation. Ska hon förstora brösten? Hamra till näsan, eller kanske försöka få en massa uppmärksamhet genom att vara ”utbränd” i tre dagar?

Nej. Skulle aldrig falla mig in. Det är ingen som kommer att fota mig posandes i någon sjukhussäng (hoppas jag), och smink är förbjudet. Det är dags för mig att operera ryggen i dag. Klockan är sex på morgonen, och om en halvtimme ska jag vara på plats för desinfektion, medicinering och så småningom nedsövning. Jag har ingen aning om hur jag kommer att må efter en sån operation den här gången, eller hur jag kommer att fungera med alla mediciner i kroppen.

Ska försöka uppdatera lite då och då, om jag är levande när jag vaknar. Det föreligger en viss risk för att allt jag säger eller skriver framstår som fullständig rappakalja (mer än vanligt), och jag tänker inte ta något ansvar för det. Med morfinpump och medicin som kan framkalla hallucinationer i droppet, kan ju tankarna (som är helt och hållet logiska för mig) flyga i väg till ganska konstiga ställen. Så ja, hejdå på ett tag. Kanske ett dygn, kanske två, kanske bara några timmar. Det här kan gå precis hur som helst.

Plåster. Operation

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/breaking-news-operation/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Linaapril 23, 2013 kl. 06:15
  • Svara

  Hoppas det går bra för dig! Kram!

  1. Tack och kram!

  • Jilinaapril 23, 2013 kl. 09:40
  • Svara

  Hoppas att operationen gick bra!

  1. Tack!

  • Tatianaapril 23, 2013 kl. 12:10
  • Svara

  Jag tänker på dig !
  Kram

  1. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.