Feber och klänning

I går eftermiddag kände jag mig helrisig på jobbet, trodde att jag hade feber, och började få ont i halsen. Gick och lade mig så fort jag kom hem, och rörde inte en fena förrän det var läggdags på riktigt. På väg hem stannade jag på mitt lokala postombud och hämtade ut ett paket jag fått, med en efterlängtad klänning.

I dag är jag ledig från jobbet, som tur är. Har massor av saker jag måste göra. Försöka få tag på min arbetsförmedlare, för han har fortfarande inte svarat på mailet från i fredags, efter att han påstod att de skulle avaktualisera mig. Sedan måste jag dubbelkolla att jag fattat allting rätt inför operationen, för redan nu börjar ju anpassningen. Mediciner ska avslutas. Blodprov på fredag. Hur och när måste jag försöka lista ut.

Blod och spruta

Har massor av annat att göra också. Pappersjobb, betala räkningar, planera lite inför lite fika här hemma på lördag. Tvätta. Leta kulögon. Klappa och borsta katter. Laga mat. Plocka undan lite saker jag spridit ut. Som tur är verkar inte den feber jag hade i går vara mer än tillfällig, men har har fortfarande ont i halsen och huvudet. Vill inte bli sjuk nu. Feber och infektion i kombination med operation är dåligt. Det går inte, så jag tänker vara frisk.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/feber-och-klanning/

2 kommentarer

1 ping

  1. Vilken snigg klänning!

    1. Löv it! Skön som tusan var den också, jag vill ha den på mig varje dag!

  1. […] vispar grädde och fixar kaffe. R dammsuger. Och så sätter jag på mig min nya snygga klänning och sen tänker jag bara ha det bra. Ska ta det lugnt på förmiddagen, sen vet jag inte om det […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.