Födelsedag!

I dag är det min födelsedag! Bjöd in hela tjocka släkten (vilken faktiskt inte alls är särskilt stor), men de flesta hade tyvärr redan bokat upp sig på annat håll. Jag var aningen sent ute. Men det blir mina föräldrar, syrran och hennes kid, R och hans föräldrar, och så min farmor. Lagom stort.

Jag hade ju tänkt ha fest i kväll också, men jag orkar inte dra ihop något. Syrran fyller år om tre veckor, så vi bestämde oss för att ha ett gemensamt firande, eftersom jag inte lär vara så pigg på att åka omkring så pass nära inpå efter operationen.

Jag behöver nästan inte fixa något själv heller, för mamma ska ta med smörgåstårta och syrran fixar chokladbollar. Jag gör bara lite fruktsallad, vispar grädde och fixar kaffe. R dammsuger. Och så sätter jag på mig min nya snygga klänning och sen tänker jag bara ha det bra. Ska ta det lugnt på förmiddagen, sen vet jag inte om det blir något mer, om än litet i kväll. Kanske går ut och äter med R.

Förra året var det stor fest här hemma på min födelsedag, med en massa härliga människor jag inte träffat på länge. En del av dem har jag tyvärr inte träffat sedan dess heller, men så är livet. Jag hade så himla kul den där kvällen!

När jag gick och lade mig vid fyratiden på morgonen, låg R med min kalkonhatt i soffan och sov, och hade gjort det säkert en timme innan de sista vännerna begav sig hemåt, hahaha! Det var partyhattar överallt, glas, tallrikar, tomma flaskor och burkar, ballonger, konstiga prylar, you name it… Men kul var det, och det blir fler fester framöver. Men nu: Födelsedag, grattis till mig!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/fodelsedag/

12 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Annkiapril 13, 2013 kl. 10:10
  • Svara

  Stort Grattis på födelsedagen

  1. Tack så mycket!

  • Emelieapril 13, 2013 kl. 10:26
  • Svara

  Hej! MIn plan var att smsa till dig! (tyckte att jag var lite duktig att jag mindes din födelsedag men nu när du ”outar” det så här så säger jag GRATTIS!!!

  1. Hahaha, tack snälla! Kram!

  • piafiaapril 13, 2013 kl. 10:44
  • Svara

  Hu, jag gissar på 34?

  1. Ack, du har rätt! Men jag säger 27. 😀

  • Monicaapril 13, 2013 kl. 10:59
  • Svara

  Jag må hon leva, jag må hon leva uti 100ade år…(sjunger)
  Grattis på födelsedagen Klara. Nästa helg är det min tur att fylla år.
  Ha en jättefin födelsedag!
  Många kramar till dej!

  1. Tack snälla Monica! Stor kram till dig också!

  • Tofflanapril 13, 2013 kl. 13:13
  • Svara

  Hoppas du får en riktigt go dag! Smörgåstårta låter så mumsigt!!!
  (Majj gadd, sån där tjock nej STOR släkt har inte jag! Och min mamma lär inte komma när jag fyller år.)

  1. Tack, den har redan börjat riktigt bra! Ska svulla så mycket jag bara orkar! Tack och kram! 🙂

  • Katjaapril 13, 2013 kl. 20:01
  • Svara

  Grattis! 🙂

  1. Tack så mycket! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.