Fynd på Ikea

Ikea i går, alltså! Träffade syrran där, och vi måste ha prickat in en av de värsta dagarna man kan tänka sig att åka dit på! Varför? Jo, de firade 20-årsjubileum och bjöd på tårta. Kön var oändligt lång, för lite vispad grädde inrullad i marsipan. Fy, så vidrigt. Vi gick snabbt därifrån och vidare in för att leta fynd. Och fynd hittade jag! Jubileet innebar även extrapriser på en del saker, och jag lyckades nog pricka in det mesta. Först en pall till hallen, så att det blir en aning enklare att få på skorna.

Pall eller trappstege i trä från Ikea

Fungerar dessutom som trappstege eller tillfällig avlastning när man kommer in, och har ett förträffligt handtag så att man inte behöver böja sig så långt för att flytta på den. 149 spänn, massivt trä. Det tog mig nästan en timme att skruva ihop skiten, för det blev fel två gånger, och mina händer gjorde ont som satan. Ska aldrig mer läsa en bruksanvisning från Ikea, de bara förvirrar. Sen blev det lite fynd till badrummet.

Grön badrumsmatta och gröna handdukar från Ikea. Fynd!

En helt sjukt skön badrumsmatta i världens snyggaste färg, för bara 99 spänn. Handdukar i samma snygga färg, tvåpack för 19 spänn. Sen så kom vi till köksavdelningen.

Köksredskap från Ikea. Grillpanna, grytunderlägg och ställ för köksutensilier.

En grillpanna (70 spänn!?), ett ställ för köksutensilierna, två grytunderlägg och ett par lättskötta växter i plast. Så fort jag kom hem slängde jag mina gamla underlägg i kork, som hängt med sedan jag flyttade hemifrån. Katterna lär bli ledsna, de älskade att klösa på dem, så särskilt snygga var de ju inte. Gjorde ett fynd till.

Grön lampa från Ikea. Fynd!

En massiv lampa! Vid det här laget har ni säkert insett att jag gillar grönt… Lampan hade egentligen en hatt också, i genomskinligt grönt glas, men den var snyggare utan hatt. Den fick bli godisskål tills vidare. Förutom det köpte jag ett par små zinkkrukor till växterna (får de ens kallas växter när de faktiskt inte alls växer?) och några citrusdoftande ljus. Återkommer säkert med fler bilder när jag fått ordning på allt. Totalpris: 750 spänn, och det inkluderade både lunch och fika. Supernöjd med mina fynd, supertrött efteråt, riktigt bra dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/fynd-pa-ikea/

4 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • angelicaapril 2, 2013 kl. 18:17
  • Svara

  Hej Klara ! Jag gillar också grönt =) har muggar i den färg du köpte lampan i =). Army green är annars favvo färgen =) Vilken härlig dag du hade! Kram Angelica

  1. Hej! Älskar grönt, har massor med army- och olivgröna kläder! 🙂 Det blev en riktigt bra dag, förutom det där med skruvandet, haha! Kram!

  • Kändisbebisarapril 2, 2013 kl. 18:48
  • Svara

  Älska IKEA och älska grönt! Världens härligaste vårfärg 🙂

  1. Visst är det fint! Mycket grönt hemma hos mig nu… :mrgreen:

  • Myrorna och galna priser -november 18, 2013 kl. 13:15

  […] är visserligen väldigt bra pallar – jag vet, för jag har en exakt likadan i hallen – men de kostar bara mellan 79 och 149 kronor på Ikea beroende på färg, och då […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.