Gott och skönt på jobbet!

Helg! Har haft en fantastiskt skön dag på jobbet i dag, och eftersom jag nästan aldrig jobbat på fredag eftermiddag förut, så är det överraskande mysigt. Tyst, lugnt, man får massor gjort, och man har möjlighet att prata med varandra. Vi gick ut och käkade lunch, på en trevlig liten lunchrestaurang som var oändligt mycket mysigare än de stora precis bredvid jobbet. Wallenbergare med potatismos och lingonsylt – det är gott!

Det var storfika på eftermiddagen också, med tårtor, glass, fruktsallad, ost, snacks och allt möjligt gott. Det var avtackning av någon annan, och födelsedagsfika för tre personer, och då brukar de slå ihop sådant till ett större fika. Bra. Kände med andra ord inte något större behov av att laga mat och äta någon maffig middag när jag kom hem…

Tårta, marsipantårta, prinsesstårta

Var inte lika slut som vanligt. när jag kom hem. Det är enorm skillnad att jobba enskilt i en tyst miljö, jämfört med att svara i telefon mest hela tiden. Jag kan inte röra mig som jag vill, och en del små rörelser i händerna när jag skriver på tangentbordet gör ont. Jag måste registrera de uppgifter som sägs i telefon på en gång, så därför blir det så mycket jobbigare än att köra pekfingervalsen precis som jag vill. Ja, ni med karpaltunnel-syndrom kan ju relatera till det.

Jag tänker ändå inte gå ut eller göra något ansträngande i kväll, för jag vill spara min energi till i morgon och på söndag. Kanske ska fortsätta på godsakstrenden och poppa popcorn till nöjet med att betala räkningar? Gott.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/gott-och-skont-pa-jobbet/

2 kommentarer

    • Tofflanapril 19, 2013 kl. 20:22
    • Svara

    Och jag fick brev från ditt jobb som jag funderar över. Sen misslyckas jag visst med att kommentera också. Jisses.
    Ha en bra helg!

    1. Alla misslyckas, även jag! Tack för infon på sms!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.