Intervju och rensning

I dag ska jag på intervju för färdtjänsten. Ägnade en stund i går åt att fylla i blanketten så noga som möjligt, fast nu vet jag ju att de kommer att fråga betydligt mer detaljerat än vad man ryms med att skriva på tre rader på ett A4-papper. Jag tror att det är samma kvinna som ska intervjua mig som förra året också. Hon var duktig på det. Jag har blivit bättre på att tala om hur illa det är,  också. Och nu i den här vevan kommer det ju verkligen inte att vara något problem, jag kan ju knappt varken sitta eller stå.

Det är nu på morgonen, och det är ju inte långt (Stadsdelsförvaltningar ska väl inte ligga så långt ifrån där man bor, om man bor nära stan?). Det blir säkert en tråkig intervju, men sen ska jag ut på stan och träffa Fru Hatt för fika och snack. Kanske göra något i kväll också, och definitivt något i morgon kväll.

Skulle vilja rensa ut lite prylar hemma i helgen också. Inte mina prylar, för allt mitt är antingen användbart eller fint. Rs prylar. Han har mycket konstiga saker som bara står i bokhyllorna och tar upp plats. Eller vad sägs om en vindstrut från 60-talet, som man har på huvudet när man åker moped? Det är en slags skärm, och den gör tydligen någon slags luftbubbla runt huvudet, så att kall luft inte kommer in runt ansiktet. Den är väldigt ful. Jag förstår att han vill ha den kvar, men framme på en hylla? Nej.

Eller flera kartonger böcker som bara står där, uppradade i bokhyllan i stället för i kartonger i vindsförrådet? Det är inte direkt böcker man läser, utan typ instruktionsböcker till bilar han inte har. Och gamla pärmar fulla med saker från ett tidigare liv. Saker ingen har kollat i, på tio år. Tänk om man skulle flytta på en del…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/intervju-och-rensning/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterapril 5, 2013 kl. 11:07
  • Svara

  Nänänänä….. Stopp och belägg…. Nu fattar du inte hur killar funkar. Vi är inte intresserade av fina eller användbara saker. Struten du pratar om är helcool och ett tidigt exempel på hur hojåkare utan integralhjälm kunde hålla ansiktet varmt. Den funkar på samma sätt som att blåsa i en flaska. Luften kommer inte in.
  Att ha böcker i kartonger i en bokhylla är supersmidigt. man lyfter ju ner hela paketet och väljer bok. Allt samlat i kartonger efter ämne. Gamla papper i pärmar har man för att bevisa att man gjort en massa. Om man tittar på det eller inte hör inte hit.

  Hmmmm… Tror du får läsa på lite hur män funkar. Hahaha… 😀

  1. Hahaha!! Är du släkt med min R, eller bara i maskopi!? Jag förstår att han tycker att det är coolt, men det är jag som är hemma hela dagarna och lever bland sakerna. Han har massvis av lådor i byråer som är helt tomma, och så alla de här sakerna som bara står framme… Nej, jag fattar nog inte. Finns det en bra bok där jag kan läsa om er art? :mrgreen:

    • Petterapril 5, 2013 kl. 11:59
    • Svara

    Jag har ett evighetsprojekt i bokform som heter ”Mannen som kunde tala med kvinnor”. När den blir färdig om 100 år tänker jag skriva boken ”Så funkar män”. Jag skickar ett exemplar när den är klar. 😀
    Klart han kan lägga en del prylar på vinden eller i lådorna men han vill ju att även du ska få ta del av skönheten i den där struten. Min farsa hade hojen i vardagsrummet på vintrarna. Det luktade olja och tvåtaktssoppa i hela kåken. Så funkar män….. Det är testosteronets avigsida…… Hahaha…

    1. Hahaha, skynda på att skriva klart är du snäll! Kanske jag skulle förstå bättre om jag tog lite testosteron-tillskott! 🙂

  • Jilinaapril 5, 2013 kl. 11:51
  • Svara

  Rensa på du , det skulle jag göra ;). Hoppas att det går bra för dig idag.

  1. Tack! Det gick ganska bra, hon kom till och med ihåg mig från förra året!

    • Jilinaapril 5, 2013 kl. 16:53
    • Svara

    Vad bra och alltid skönt då man blir ihågkommen.

    1. Ja, verkligen! Skönt att ha det överstökat också! 🙂

  • Tatianaapril 5, 2013 kl. 16:33
  • Svara

  Tack för idag Prinsessan!
  Jag är fortfarande glad !

  1. Tack själv, urmysigt! Kraaam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.