iPhone laddar inte

Min iPhone laddar inte. Eller gjorde inte det i går, i alla fall. Lät den ligga på laddning innan jag gick och lade mig i går, men då upptäckte jag att det inte hade hänt något. Bytte sladd, lät den ligga på laddning hela natten, och det hade fortfarande inte hänt någonting. Inte åt rätt håll i alla fall, nivån på batteriet hade snarare sjunkit lite. Jaha. Googlade på saken, och någon föreslog att jag skulle göra någon sorts återställning genom att hålla in både power-knappen och home-knappen i några sekunder, och sen släppa homeknappen. Ok, gjorde det. Provade att låta den ligga på laddning en stund till. Ingen skillnad.

iPhone 4. Lustigt att se tiggare med en smartphone... Min iPhone laddar inte.Stoppade in den i datorn. Då gick det äntligen! Men iPhone laddar inte alls lika fort i datorn som genom en adapter i väggen. Så då slog det mig att det kanske var adaptern det var fel på, och inte sladden – trots att sladden ser ut att dö vilken sekund som helst. Ok. Låna Rs adapter. Böjde mig ned vid hans sida av sängen och drog ut den, sen var jag tvungen att vila. Vem fasen har en laddare i ett uttag nere vid golvet (visserligen ligger telefonen på sängbordet, men ändå), när vi har 10 uttag i bra arbetshöjd köket? Ja, inte jag i alla fall.

Då fungerade det i alla fall, som tur var. Adaptern har visserligen hängt med i 4 år, så den kanske har förbrukat sin livslängd. Eller så är det något damm eller skit i den. Tänk om jag hade varit tvungen att byta batteri i telefonen, då hade jag ju dött. Jag, skruva?! Nej. I så fall hade jag lämnat in den någonstans och haft urtråkigt under tiden. Jag ska helt enkelt sno tillbaka en adapter från R, för han snodde min nya när jag köpte telefonen för två år sen. Tjuv. Nåja. Min iPhone laddar inte lika snabbt, verkar det som, jag måste undersöka saken vidare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/iphone-laddar-inte/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.