Jobbet och cykling

Slet mig från soffan i går kväll en stund för att fixa matlåda till i dag, för middagen hos vännerna blev inställd. Nu är det sista dagen på jobbet – kanske för evigt på det här stället, vem vet. Det känns ganska vemodigt, och inte alls som tidigare gånger när jag slutat jobbet. Förut har jag varit helt slut av att behöva åka fram och tillbaka varje dag, men nu när jag bara har jobbat tre dagar i veckan har det fungerat mycket, mycket bättre. Visst har jag varit trött och slut, och jag har ju ändå inte mycket till liv vid sidan av, förutom på den där tredagarshelgen. Den gör en enorm skillnad!

Efter matlagandet lånade jag en cykel av R (han har fyra), och så gav vi oss ut på en timmes trampande. Jag tog den bästa cykeln, nån dyr lättmetallvariant med hur många växlar som helst, för det är den enda som jag kan cykla upp för en brant backe med utan att behöva ställa mig upp och trampa. Det går inte, då dör jag lite. Trampade runt Enskede och några varv på Skogskyrkogården, som inte visar sig från sin bästa sida då här års. Snö, grått, skräp i form av kottar och grenar överallt, och stora grusvallar. Skitsvårt att svänga utan att sladda.

Cykel

Det var i alla sjukt skönt, och väldigt roligt att komma ut och cykla lite. Den där jävla skit-vintern är äntligen borta! Visst, det gör ont som satan, men jag ska ändå operera mig i morgon, så what the hell? Dessutom behöver jag all motion jag kan få, och bra motion är inte särskilt skön ändå. Bara efteråt. Hoppas på mer cykling i sommar, men det dröjer väl några veckor innan jag ens kan försöka. Nåja, nu är det sista rycket på jobbet. Ska se om jag får något gjort!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/jobbet-och-cykling/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.