Kampanjkod på Proderm solskydd

Solen har ju faktiskt börjat värma och stråla på oss nu, så jag har ett litet erbjudande till er som är använder Sveriges bästa solskydd. Det är en kampanjkod på Proderm som ger er 10% rabatt på hela sortimentet i Proderms webbshop ända till och med den 1 juli, och de erbjuder förutom rabatten alltid fri frakt till privatpersoner. Ange bara koden ”argaklara” i rutan där du fyller i din kampanjkod på Proderm, så sker det automatiskt.

Ni kanske har märkt att det inte finns överallt, så var köper man Proderm? Det finns, förutom i den egna webbshopen, till exempel bara hos vissa utvalda hudkliniker, på Naturkompaniet och på NK. Det billigaste alternativet är alltså i den egna webbshoppen, särskilt när de nu erbjuder lite extra rabatt! Proderm rekommenderas av hudläkare, och är klassat som det säkraste och bästa solskyddet som finns på marknaden. Snart är det sommar, långa kvällar och dagar ute i solen.

Vacker solnedgång över havet

Så det är faktiskt hög tid att börja med solskyddskräm nu. Jag vill inte få skador i huden, eller få ökad risk för hudcancer senare i livet bara för att jag struntar i att skydda mig mot solen. Dessutom luktar det gott, och det sitter kvar efter att man svettats, badat och torkat sig med handduk. Det kladdar inte, det är väldigt drygt och finns i flera olika styrkor.

Att ha rätt solskydd är viktigare än man tror! Jag älskar att vara i solen, och på somrarna är jag ute mycket. Många tror ju att man inte blir brun om man använder solskyddskräm, men det stämmer inte alls. Visst, det tar lite längre tid, men man slipper solskador, får färre rynkor så småningom, och färgen blir både djupare och jämnare. Moln, vatten och vind tar inte bort UV-strålning, så det gäller att ha något som tål både bad och lek. Så passa på nu när det finns en kampanjkod på Proderm, bästa solskyddet 2013!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/kampanjkod-pa-proderm-solskydd/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.