Läkare och fika

Min ack så sköna behandling hos herr läkare blev inte ett dugg skön! Min höft var så sned att han behandlade den i stället, och det var väl egentligen bra. Det var i alla fall skönt att kunna gå lite rakare efteråt, och att kunna sitta ner utan att se ut som jag bara sitter på halva röven.

Pratade lite om operationen, och så berättade han att jag hade varit hans fall uppe för diskussion på en konferens i Bryssel för ett par veckor sedan. Alla specialister och läkare hade varit ganska överens om att det är bäckenet och höften han bör fokusera på att behandla, eftersom ryggen ändå är mer eller mindre körd. Och jag håller verkligen med.

Lustigt att man blir föremål för vetenskapen i ett annat land, medan det är omöjligt att få någon hjälp här. Om man inte pyntar svindyra pengar, det vill säga. Ja ja, jag får komma dit, och han är intresserad av att hjälpa mig – jag är nöjd. Vi bokade en ny tid knappt 3 veckor efter operationen, så får vi fortsätta då, förhoppningsvis utan nervsmärta.

Sedan passade jag på att fika med min faster innan jag åkte hem. Vi sågs i närheten av kliniken och gick till Sturekatten, himla mysigt café som är värt ett besök om ni är i stan någon gång. Och gott fika, har de. Synd bara att det är en massa trappor… Pratade lite om vad som ska hända framöver, och fick en superfin liten present hon hittat på en marknad i Nice. Den var så fin att den är värd ett alldeles eget inlägg i morgon! Nu väntar tydligen ett besök i mataffären. Måste passa på att köpa på mig lite saker som jag kan behöva hemma när jag är nyopererad. Och saker att ta med mig till svältsjukhuset. 6 dagar kvar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/lakare-och-fika/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.