Lukt och födelsedagspresenter

Åh, jag är fortfarande helt slut efter gårdagens firande – och jag behövde ju inte ens göra något själv! Det var som sagt en väldigt bra dag, men på kvällen orkade jag inte något mer än att ligga i soffan och dregla, stirrandes i taket. Typ. Hur som helst, jag fick några helt underbara födelsedagspresenter, trots att jag inte hade önskat mig något. Först fick jag en stor box från Body Shop av älskaren R, med blandade produkter i serien med jordgubbsdoft. Den luktar verkligen supergott! Pratade i telefon med bästa M och berättade om den, och då ropade R i bakgrunden: ”Det är för att hon har så dålig lukt!” Hahaha, så snäll han är!

Födelsedagspresenter. God lukt från Body Shop! Kit med jorgubbsdoft.

Sedan kom ju släkten, och det blev så mycket med fika och lek, att öppnandet av födelsedagspresenter blev försenat. Jag fick mycket uppskattade pengar från två håll, och så de här av syrran! En sjuuuukt söt duk och en grytlapp med ugglor!

Söt duk med ugglor och grytlapp med ugglor. Från Åhléns. Lukt och födelsedagspresenter!

Jag fick även en annan härlig body lotion av henne – strawberries & milkshake, och en ny, helt perfekt mjuk ryggborste. Med trähandtag, så den lär ju inte gå av i första taget som den förra gjorde. Så om ni känner att någon luktar jordgubb i sommar, så är det säkert jag. Apropå lukt, bästa E berättade om en alkis han stötte på i tunnelbanan i går morse. Riktigt lodig och sliten, men när han hade gått förbi hade han blivit sjukt förvånad över att han luktade ”så jävla gott”! Hahaha! Förmodligen hade han hällt på sig en jäkla massa damparfym. Kollisionen i hjärnan när lukt- och synintrycken inte matchade måste ha varit total.

Haha, lustigt. I dag ska jag fika med bästa M, antingen här hemma eller på stan. Har inte bestämt vad jag orkar ännu, det visar sig om några piller och en timmes väntan. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/lukt-och-fodelsedagspresenter/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterapril 14, 2013 kl. 13:39
  • Svara

  Hos mig luktar lodisar lodis. Finns en märklig snubbe här som sitter och för intelligenta diskussioner med folk men han luktar som fyra svinstior. Karln lever ett bohemliv och kläderna är på väg att falla sönder. Han knyter hundbajspåsar som rosetter i håret men är smart som få. ?????
  Han skulle behöva din jordgubbsbox. 😀 Undrar vad som gör att en del blir som han. Han är bara lodis. Inte alkis.

  Hoppas du hade en bra dag. Ugglorna är faktiskt ganska coola och gör mig lite kreativ. Det har ju funnits en del schyssta ugglor. Helge och den där ugglan i Fablernas värld. 😀

  Nu ska jag dra ut i naturen. Vi ses.

   • Farsanapril 14, 2013 kl. 14:10
   • Svara

   Var inte Helge en älg?
   H älg e.

    • Petterapril 14, 2013 kl. 14:48
    • Svara

    Finns faktiskt fler Helge men Hälge är kanske polare med Helge Skoog? Jag tänker på ugglan Helge som satt på taket hos Hedvig. Hon med näsan. Inte Pinocchio utan hon som hade svårt att stava. 😀

  1. Haha, så märkligt! Lite för smart för sitt eget bästa, kanske, om det nu är möjligt. Hade en toppendag, tack! Jag har aldrig gillat något som varit inne förut, men när ugglorna började finnas som mönster på allt möjligt kände jag att min tid var kommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.