Massiv kanin

Tillbaka till påskgodiset en stund, även om påsken är över och jag har börjat jobba igen. Såg den här burken med chokladkaniner på storcashen sist vi var där, och garvade högt. Chokladkanin. Inget konstigt med det. Massiv. Hahaha! Visserligen finns det en sorts kanin som är ganska massiv, den belgiska jätten, men de här vägde bara 12,5 gram.

Chokladkanin massiv. Kanin, godis, påsk

De var ju inte särskilt stora, så med massiva antar jag att de menade att de inte var ihåliga. Sen kom jag faktiskt på i dag att jag har en annan sorts chokladkanin i skafferiet, som jag helt och hållet hade glömt bort! Inte för att det är någon brist på godis här hemma nu efter påsk, men den kommer att bli delikat när jag väl får för mig att smaska på den.

Chokladkanin. Kanin, godis, påsk. Inte massiv!

Det vore roligare med en variant som faktiskt var lika stor som en belgisk jätte, men helst en ihålig variant då. Den belgiska kelgrisen kan nämligen väga över tio kilo, och bara öronen är minst 16 centimeter långa! Mmm… Fast jag skulle nog tröttna, så den skulle räcka bra länge. Det är lite tradition för mig att köpa en chokladkanin varje påsk, likadant som jag köper en tomte till jul. De är ju egentligen inte alls lika goda som en vanlig chokladkaka, men något med dem lockar ändå. Har aldrig smakat någon sån där massiv kanin, de kanske är bättre? 45 stycken känns lite för mycket, så den fick stå kvar på hyllan i affären…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/massiv-kanin/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.