Mat och familj

I dag måste det väl vara en av de sämre dagarna att ge sig ut i trafiken? Ett påsklov slutar, och ett annat börjar. Tur att vi åkte hem från landet redan i förrgår alltså, för det var knappt någon trafik alls. Eller vad vet jag egentligen, jag slafade ju hela vägen. Men det gick fort att åka. Trött som ett as är jag också, och inte är det sommar. Vågade mig ändå på att boka en taxi och åka till stan i går för att äta lite mat hemma hos min fina farmor.

Mina föräldrar kom dit med käk, så att både farmor och jag skulle slippa åka så långt. Syrran följde med också. Jag var väldigt zombieaktig, jag fattar verkligen inte hur jag kan vara så sjukt trött! Visserligen har jag varit uppe senare än vanligt på kvällarna, men jag har sovit lika många timmar som vanligt – om inte mer. Hur som, det blev en trevlig lunch hos farmor. Har blivit matad och inte lagat någon mat själv ända sedan i tisdags kväll. Skönt! Den lyxen tar nog slut i kväll, tyvärr.

Mat. Tecknad bild på mat.Efter sammankomsten med familjen gick jag och älskaren R en kort promenad innan vi åkte hem. Hade väldigt ont i magen, och har haft det i ett par dagar efter varje måltid. Är ganska säker på att det innebär att jag bör hoppa över mat i kväll… Tycker ändå inte att jag har ätit några stora mängder, men jag har å andra sidan inte förbränt något heller. I dag har jag stora planer med syrran och några hälsenor, stay tuned.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/mat-och-familj/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.