Mitt badrum

Jag är så himla nöjd med den nya mattan jag köpte till mitt badrum på Ikea för ett tag sedan, när jag var där med syrran! Den är hur mjuk som helst, den halkar inte det minsta, och torkar fort om man står på den med blöta fötter. Har kommit på ena katten med att ligga där och sova ett par gånger också, så den verkar populär på alla fronter här hemma! Färgen är ju fantastisk, men gillar man inte grönt så fanns den i flera andra roliga varianter.

Syrran köpte samma sorts matta, men i turkost. De fanns även bland annat i rött, gult och svart, och alla var snygga! Det är nog faktiskt den bästa badrumsmattan jag någonsin har stött på! I och för sig har jag inte tvättat den ännu, så jag vet inte om den blir noppig och konstig senare, men det är inte ett problem just nu. Jag älskar verkligen mitt badrum – det är stort, ljust och har allt man behöver. Bara duschen (till höger, inte i bild) är 1,65 x 1 meter, den har perfekta hyllor i lagom höjd och rymmer säkert 5 personer om man nu skulle vilja det!

Mitt badrum. Fantastisk grn badrumsmatta

Jag tror att mitt badrum är det bästa rummet här hemma. Ovanför bänken finns det tre stora överskåp, så det ryms hur mycket prylar som helst där. Det saknas bara en lite snyggare taklampa, för det är en sån där vanlig, tråkig vattentät bubbla. När ska vanliga lampaffärer börja sälja kristallkronor, som är så små (och självklart oäkta så att man har råd) att de passar i ett vanligt badrum, och samtidigt anpassade för våtutrymmen? Skärpning. Det är ju precis vad mitt badrum, och andra, behöver för att bli lite mer perfekta. Var hittar jag en sådan?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/mitt-badrum/

2 kommentarer

    • Katjaapril 16, 2013 kl. 20:04
    • Svara

    Jag har också en sån badrumsmatta i turkost, det är verkligen en bra matta. Och apropå tvätt, jag har tvättat min några gånger nu och den har inte blivit sämre för det, den är alla gånger värd sina 99 kr!

    Jag vet att Markslöjd tillverkar kristallkronor för badrum, men dem kanske är dyra? Du kan ju kika på t ex. Belysningsdesign.se 🙂

    1. Vad bra! Kanske ska köpa fler färger om man vill ha lite variation någon gång då…! Tack för tipset, ska kika på det. Man kan ju alltid önska och drömma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.