Ny väska, intervju och en vän

Ok, nu kan jag erätta om min fantastiska dag jag hade i går – fram tills dess att min arbetsförmedlare skickade det där mailet och gick på helg. Det blev en ny väska och möte med en fin vän, men dagen började med intervju för färdtjänsten. Det var samma kvinna som förra året. Hon kom ihåg mig, så hon letade fram sina papper från sist och så gick vi bara igenom dem och korrigerade det som hade ändrats. Hon sa i alla fall att hon inte såg något hinder för att jag ska ha färdtjänst. Desutom tyckte hon att det var konstigt att de bara hade skrivit för ett år i taget, för jag blir ju inte bättre med tiden. Så nästa gång jag ansöker ska jag be om åtminstone två eller tre, haha! När jag gick ut därifrån blockerades jag av en skitlång karl som såg ut som Antonio Banderas, som sa att jag var söt.

Sedan åkte jag till stan och mötte min fina vän Fru Hatt. Vi började med fika/lunch på Hurtigs, och vi hade som vanligt så mycket att prata om! Allt från roliga event till… gråsuggor! Vi måste ha känt varandra i ett tidigare liv, för hon känns verkligen som en gammal vän. Sen strosade med våra trasiga kroppar en bit genom stan. En del skulle säga att vi gick i alldeles för sakta mak, men för oss var det helt perfekt. Vi kikade lite i roliga butiker, och jag inhandlade några födelsedagspresenter till min syster. Njöt av sällskapet!

Passade även på att köpa något jag inte hittade när jag var ute med syrran för några veckor sedan – en ny väska. Min gamla har ett trasigt spänne och har tappat formen helt och hållet, men det är väl vad som händer efter ett drygt år när man använder samma väska varje dag, och inte lägger mer än 200 spänn på den. Har exakt samma förväntningar på den här, det blir så bra så. Vägrar betala för ett märke, och behöver inte köpa någon ny väska förrän den här går sönder!

Svart handväska. Ny väska

I kväll blir det fulpartaj på krogen med bästa E som snart flyttar. Vi ska ha en redig fest innan han åker, och min sista på en lång tid framöver, skulle jag tro. Det blir med andra ord en härlig kväll på stan med ett par av de jag gillar mest! Vad händer hos dig i helgen?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/ny-vaska-intervju-och-en-van/

2 kommentarer

1 ping

  • Tatianaapril 6, 2013 kl. 10:16
  • Svara

  Men raring ! Så snälla ord !
  Kram

 1. Bara för att du är så fantastisk! Kram!

  • Badanka -Arga Klaraapril 6, 2013 kl. 17:07

  […] jag var ute på stan med Fru Hatt i går glodde vi ju på saker, och jag köpte ju den här fina väskan. Men det var inte allt! Vi var inne på Lagerhaus, och jag såg en slags badanka som […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.