Prylar och rensning

Älskaren R tillbringade en dag hos sina föräldrar, för att rensa ut och hämta alla en del av sina prylar som står förvarade där. Han kom hem med några hyllor som gick att ställa upp på vindsförrådet, vilket var bra. Dessutom kom det fyra banankartonger fulla med jag vet inte vad, och så några påsar med saker till mig, om det var något jag ville ha. Det där rensningsprojektet har alltså vuxit något enormt nu. Jag hittade i alla fall en handväska, från hans mamma, som var helt okej. Snygga beslag. Och så kom han hem med en hel påse solglasögon från 4 decennier! Hahaha, spana in de här!

Solglasögon från 70-talet. Prylar och rensning!

Fick även lite tallrikar och skålar, sånt som är bra att ha och går åt ibland. Plastburkar med lock, går också alltid att använda. Efter plattbaggarnas intåg i höstas har jag det mesta i täta burkar. Det följde även med en liten burk som jag inte kunde motstå, bara för att det var en hummer som handtag på locket!

Burk i nysilver med en hummer som handtag på locket! Prylar och rensning,

Hahaha! Hur söt som helst. Har ingen aning om vad jag ska ha den till, eller om det är tänkt att den har något användningsområde, men söt var den. R rensade ut lite prylar på vindsförrådet för att få plats med det nya, och vi tog faktiskt en tur till återvinningsstationen med lite prylar som stod där. En gammal sängbotten, en tv-bänk anpassad till en tv som inte finns kvar, en trasig tvättkorg och lite gardinstänger.

Har inte ens börjat gå igenom prylarna i kartonger som följde med hem, men jag hoppas att det är mycket skräp. Behöver inte hans pojkrumsplanscher (bilar, inte brudar), och inte heller en Salomon-ryggsäck från 1988. Eller ett tennisracket. Hoppas verkligen att även R upptäcker glädjen med att sälja något på Blocket eller Tradera, för det står en säng till någonstans som ska bort. Och bord, prydnadssaker, väskor… Puh. Hoppas att han hinner få bort alla kartonger från hallen innan helgen, i alla fall.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/prylar-och-rensning/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.