Saknar ögon

Jag saknar ögon! Inte mina egna, men jag hittar inte mina kulögon. Katastrof! Jag hade en liten kaka hemma som skulle passa perfekt med kulögon, så jag gick till lådan där de alltid ligger för att hämta ett par stycken. De var inte där! Av någon anledning har jag, eller någon annan, flyttat på dem, och nu ligger de uppenbarligen på helt fel ställe.

Senast jag använde dem var när min systerdotter var här och vi pysslade lite, och det var ju flera veckor sedan. Jag vet att jag städade undan allt pysselmaterial efteråt, och trodde att jag hade lagt dem på samma ställe som vanligt. De har bara haft en plats här hemma – i en skrivbordslåda i mitt lilla kontor. Men icke. Kollade lite snabbt i en annan låda där det ligger lite pennor, papper, tejp och sådant, men där var de inte heller. Just ja, för er som inte har hängt här så länge, det är alltså sådana här små ögon jag pratar om.

Svampbob. Champinjon med kulögon. Saknar ögon.

De är bra till mycket. Att limma fast på teckningar, att sätta på mat för att göra den lite roligare, eller bara för att retas med någon. Som jag gjorde med älskaren R när han bad om hummer till middag – det kan ni läsa om här. Tänk vilka vardagsbekymmer jag lider av här hemma. Operationen som snart ska ske, smärtan och jobbsituationen hamnade för en kort stund helt i skymundan av att jag saknar ögon. Måste nog ta och leta mer noggrant någon dag, så att jag inte missar fler saker som skulle passa riktigt bra ihop med ett par ögon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/saknar-ogon/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jilinaapril 9, 2013 kl. 18:18
  • Svara

  Säker på att inte katten tagit dom? Han kanske såg dåligt 😉

  1. Det är möjligt! Påsen kan ligga under sängen någonstans. Och han har haft problem med ögonen tidigare… 😀

    • Jilinaapril 9, 2013 kl. 19:41
    • Svara

    Du får fråga katten :D. Ligger väl nånstans du inte ens tänkt på eller så ligger dom där du redan kollat, bara det att du inte sett dom.

    1. Ja, ingen annan har haft med dem att göra! De ligger säkert på något väldigt bra ställe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.