Sjukhuspresent

Jo, jag fick ju en liten sjukhuspresent av älskaren R när han var här i går. Tror ni inte att det var just den ugglan jag dreglat så mycket över sist vi var ute och flängde? Tror ni inte att han tog ledigt från jobbet för att åka och köpa den där ugglan, innan han kom till mig? Den är helt fantastisk (ja ok, han också)!

Sjukhuspresent: Ett gosedjur i form av en liten uggla från WWF.

Ja, jag är vuxen, ja, jag älskar ugglor, nej, det är inte töntigt, och jag får alltid ett mjukt djur i någon form när jag ligger inne. Min lilla hammarhaj är från en annan vistelse här, till exempel. Ugglan kommer från WWFs gosedjurskollektion (kan gosedjur vara en kollektion?), och är en berguvsunge, skogsuggleunge eller något annat sött. Det stod på lappen, innan jag slängde den, och var det någon som trodde att jag kom ihåg något som sades till mig i går!? Glöm det. Den är söt, jag ville ha en uggla till, jag fick en uggla. Det enda positiva med att ligga på sjukhus är en mer eller mindre obligatorisk sjukhuspresent, oftast något gulligt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/sjukhuspresent/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.