Skönt och lugnt

Det var skönt att jobba i går, trots kraftig smärta (hostan har inte gått över ännu) så kändes det viktigt att komma in till jobbet och göra något nyttigt. Det är tre dagar kvar nu, och de kommer säkert att gå väldigt fort. På fredag går vi ut och käkar lunch, och jag bad min mest obeslutsamma kollega att välja restaurang. Haha! Hon är fantastisk, så det blir säkert bra vad hon än väljer.

Regnet har verkligen öst ner här. Är helt säker på att det pratades om all möjlig utländsk värmebölja och sol sist jag hörde på en väderprognos, men den värmen verkade vara högst tillfällig i söndags. Det är i alla fall inte svinkallt, och flera plusgrader dygnet runt, men när det regnar och blåser småspik som i går blir man inte särskilt glad. Inte jag, inte så länge jag måste ut. Och ut måste jag, men i dag är det bara skönt som gäller – solen lyser i alla fall. Nu först en varm dusch med min härligt doftande tvål och min ryggborste. Min förra gick det ju så här för.

Blå ryggborste i plast från Åhléns. Skönt.

Sen tar jag en taxi till stan så jag slipper det värsta jobbiga, och ska träffa min behandlande läkare för behandling och snack. Det ska bara bli skönt, hoppas jag. Har faktiskt ingen lust att få en behandling som gör mer ont, den här veckan. Det känns inte som någon idé, eftersom jag ändå kommer att ligga som ett kolli på sjukhus nästa vecka. Vad mer i dag? Ingenting, tror jag. Betala räkningarna och klappa luddskallarna. I dag ska allt vara skönt, om jag får bestämma.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/skont-och-lugnt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.