Småsaker och avslut

Åhh, vad jag grämer mig över att jag glömde en grej i söndags! Vi stannade för att handla mat på väg hem från återvinningsstationen, och jag glömde helt och hållet bort att jaga några paket granatäppeljuice! Det slog mig i går kväll, när jag hällde upp ett glas från det sista paketet. Jävlar. Man måste ju se till att njuta av småsaker när man är trasig, och den där juicen är ren och skär glädje. Lite som skaldjur. Ja ja. Jag ska se till att det finns juice hemma när jag är nyopererad, i alla fall.

Granatäppeljuice. Veckans plus! Handlar mat., det är viktigt att njuta av småsaker!

Det slog mig i går när jag åkte hem från jobbet, att jag bara har två veckor kvar där. Det är inte småsaker, utan viktigt och avgörande. Har varit där den längsta perioden i sträck någonsin nu – sedan december. Visserligen inte varje dag, men halvtid ändå. Jag som var helt införstådd med att de inte anställer folk, när jag började praktisera där 2011. Jag hade tur och gjorde ett bra jobb, så jag har blivit anställd i flera perioder sedan dess.

Det här blir fjärde gången jag slutar, haha! Är inte särskilt orolig för att jag aldrig ska få komma tillbaka, för det blir alltid semestrar eller sjukdomar i perioder. Och då kanske det finns utrymme för mig igen. Det vore ju trevligt att jobba utan diskbråck, faktiskt. Provade ju det ett par månader efter den förra operationen, men då var jag ändå alltid helt paj av ryggskott och att behöva åka kommunalt, så jag vet inte riktigt hur det är. Jag hoppas att jag får prova någon gång.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/smasaker-och-avslut/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.