Spellista och glass

Lördag, alltså. Jag har en liten plan i dag, och det är att åka till Stockholms Glasshus och äta ett par kulor av det godaste jag kan hitta, tillsammans med älskaren R. Mums! I övrigt vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Kanske R ville provsitta en soffa också. Pysslar lite med en spellista inför tristessen på sjukhus. I morgon ska vi på middag hos vänner, en före detta arbetskompis till R och hans sambo har bjudit in oss. Det var där vi provdrack Jelzin-vodka i höstas, och det var där R fick idén till att göra sin egen, skitstarka glögg. Ska bli kul, men först måste vi hitta på något i dag.

Sista helgen nu. Kanske är tjatig, men det skiter jag fullständigt i. Har saker att packa, kläder att tvätta, listor att skriva (över saker att packa), lite pappersjobb och allmänt nojande över att jag inte får med mig så mycket saker som jag vill. Måste försöka underhålla mig. Projektet med att göra en skitlång och riktigt bra spellistaSpotify kommer säkert att ta en bra stund, men det är inte särskilt socialt. Visserligen kan jag pyssla med det på sjukhuset också, men jag kanske inte ens kommer att komma ihåg vad jag gillar när jag ligger där och är aningen snurrig och väldigt trött.

Spotify logo spellista

Äh, jag vet inte vad vi ska göra. Äta mat någonstans, men det är så svårt att hitta något vettigt matställe på en helg, som inte antingen är svindyrt, skitdåligt eller bara snabbmat. Eller fullsatt. Och så ska jag ta en drink eller ett glas vin (eller två) i kväll, hade jag tänkt. Antingen på lokal eller inte, jag har faktiskt ingen aning. Och så babblar jag.

Berätta hellre om vad du ska göra i helgen, och tipsa mig (eller ännu hellre maila) om en bra sjukhus-spellista på Spotify! Gillar inte någon musik utan riktiga instrument, så glöm allt vad dansmusik, hiphop, techno eller sånt heter. Föredrar gammal rock i de flesta former, funk, soul, jazz och sådana intressanta saker. Tack!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/spellista-och-glass/

2 kommentarer

  • Tofflanapril 20, 2013 kl. 18:36
  • Svara

  Vi hade ju Prinskorven hos oss (i stan) från igår till 13-tiden idag när vi lämnade honom hos pappa – och fick fem småflaskor sprit i utbyte! Moaahahahaaaa….
  Sen har vi varit till Stormarknaden och det brukar inte jag gilla, men idag gick det bra. Jag kom hem med en platta öl, tre flaskor vin och ett par gympaskor – äh, det står om allt på en blogg nära dig.
  Morgondagen är som en blank tavla än så länge, men eventuellt åker vi in till stan och gör nåt.
  Jag har nåt gammalt Spotifykonto, men jag använder det aldrig, så där kan jag inte vara dig behjälplig, tyvärr!

  1. Redan läst, du skulle kört på kärringen! 🙂 Snigga skor, förresten! Skönt med blanka tavlor på helgen, hoppas att det blir en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.