Stan med bästa M

Åkte in till stan och fikade med bästa M i dag. Behövde passa på, sista gången jag är ute och gör något kul innan operationen. Fastnade i jordens bilkö med en virrig taxichaufför innan jag kom fram, försenad. Träffades på stamhaket, och jag åt en supergod smörgås med pepparsalami och brieost (min favoritkombination), och så fanns det som vanligt mycket att prata om. Hade nog egentligen behövt vara hemma och vila, men det ville jag verkligen inte.

M var som vanligt på jakt efter lite kläder på stan, och det hade vi tur med i dag. Det var faktiskt väldigt lite folk ute i butikerna, men jag antar att många var ute och njöt av vårvädret. Hur skönt som helst, det hade faktiskt räckt med vårjacka i dag! Måste leta fram den från vindsförrådet någon dag – eller i alla fall be älskaren R göra det. Var inne på Mio och provsatt soffor också. Jag får så ont av att sitta i den jag har hemma, så jag måste byta. Kollade it modell, namn och pris på den jag gillade bäst, och så köper jag och R en begagnad för inga pengar alls på Blocket i stället.

Efter det irrade vi bara runt lite. Inget mål, ingen plan, bara flanera och kika på saker som kom i vår väg. Som den här kniven, till exempel.

Gick på stan och såg den här kniven med en säl på bladet. Eh, äta säl?

Jaha, är det tänkt att man ska filéa säl, eller? Haha! Det är i alla fall så jag tolkar det, men jag förstod visserligen inte den japanska texten. Det var liksom ingen säl på förpackningen i övrigt, bara på bladet! Om jag någonsin, mot all förmodan, köper en bit säl som jag måste filéa, så vet jag i alla fall var i stan jag hittar en kniv som fixar jobbet. Tröttare än trött när jag kom hem, och tänker bara ligga och ha ont i kväll. Och kanske vara sur också. Förresten, varför tar helgen slut så fort?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/stan-med-basta-m/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: