Stan med bästa M

Åkte in till stan och fikade med bästa M i dag. Behövde passa på, sista gången jag är ute och gör något kul innan operationen. Fastnade i jordens bilkö med en virrig taxichaufför innan jag kom fram, försenad. Träffades på stamhaket, och jag åt en supergod smörgås med pepparsalami och brieost (min favoritkombination), och så fanns det som vanligt mycket att prata om. Hade nog egentligen behövt vara hemma och vila, men det ville jag verkligen inte.

Smörgås med salami och brie

M var som vanligt på jakt efter lite kläder på stan, och det hade vi tur med i dag. Det var faktiskt väldigt lite folk ute i butikerna, men jag antar att många var ute och njöt av vårvädret. Hur skönt som helst, det hade faktiskt räckt med vårjacka i dag! Måste leta fram den från vindsförrådet någon dag – eller i alla fall be älskaren R göra det.

Var inne på Mio och provsatt soffor också. Jag får så ont av att sitta i den jag har hemma, så jag måste byta. Kollade it modell, namn och pris på den jag gillade bäst, och så köper jag och R en begagnad för inga pengar alls på Blocket i stället.

Efter det irrade vi bara runt lite. Inget mål, ingen plan, bara flanera och kika på saker som kom i vår väg. Tröttare än trött när jag kom hem, och tänker bara ligga och ha ont i kväll. Och kanske vara sur också. Förresten, varför tar helgen slut så fort?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/stan-med-basta-m/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.