Tidsinställt – på rummet, i väntan

Det här skrev jag i morse medan låg i sängen på rummet och väntade på min tur, och tidsinställde för er som vill ha en liten uppdatering. Jag vet med andra ord inte hur jag mår just nu, och jag kan förmodligen inte skriva så här bra!

Jag har alltså ett eget rum. Det är ganska stort, och iskallt, så jag hoppas att solen kommer fram snart, eller att det blir varmare ute. Femte våningen i gammalt hus, dåligt. Tur att jag tog med mig raggsockor, mysbyxor och luddig huvtröja! Älskaren R bar in alla mina saker och väntade med mig i nästan två timmar innan det var dags för mig att skrubba mig steril. Sen lade jag mig i sängen och skrev det här. Förresten, jag har en TV på rummet!

Utsikt från rummet på sjukhusetDen är pytteliten (de orangea sakerna är mina ben) och har kanalerna 1, 2, 4 och 6. Helt okej, men jag ser ju inte någon text från sängen. Inte heller hittar jag någon fjärrkontroll, så det där med att byta kanal när jag väl har tagit mig upp och satt på den, får jag glömma. Kan ju vara skönt att ha lite ljud i bakgrunden i morfindimmorna också.

Min operation sker (eller skedde, för er) kring lunch. Sen ligger jag på uppvaket några timmar, och kommer tillbaka till rummet framåt eftermiddagen eller kvällen. Jag är redan hungrig som en varg, och klockan är bara 08.53 nu. Oj oj oj. Tur att jag har en stor godispåse i väskan, som jag kan nalla av i kväll. Om en timme, vid tiotiden, startar de mitt dropp, sen är det fritt fram att vinna över mig i Wordfeud i flera dagar. Om jag har några pigga och inte så felstaviga (ja, det är ett nytt ord) ögonblick, så uppdaterar jag mer. Annars kanske det kommer en bild på maten, eller något annat spännande. Direkta svar på kommentarer garanteras ej! Adios.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/tidsinstallt-pa-rummet-i-vantan/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschapril 23, 2013 kl. 20:21
  • Svara

  Hoppas du vaknat upp till ett smärtlindrigare liv!

  1. Det hoppas jag också!

  • Tofflanapril 23, 2013 kl. 20:47
  • Svara

  Jag tänker på dig, alltid och hela tiden.

  1. Tack!

  • thunderoarcaapril 23, 2013 kl. 23:26
  • Svara

  Get well soon…

  1. You know it 🙂

  • Jilinaapril 24, 2013 kl. 10:41
  • Svara

  Hoppas att du känner dig ok idag . *kram*

  1. Kram!

  • Monicaapril 24, 2013 kl. 10:57
  • Svara

  tänker på dej och hoppas du snart är på benen igen.
  kramar

  1. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.