Trasig, men har helg!

Jäklar vad trasig jag var i morse! Det var något skumt på G med mina ögon, för när jag vaknade såg jag knappt något, det sved som tusan och jag kunde knappt öppna dem! Testade att ta ut linserna (dygnet runt-linser), men det var ingen skillnad. Sköljde ögonen, ingen skillnad. Det tog nästan en timme innan jag kunde ha dem öppna som vanligt! En stund senare var det dags att gå ut och vänta på taxin. Var oerhört ljuskänslig, och självklart var det blå himmel och lågt stående sol. Drog på solbrillorna och kisade, medan tårarna rann. Vafan. Efter en timme på jobbet gick det över, men konstigt var det.

Solglasögon. Pilotbrillor. Trasig i morse!

Samma sak hände en dag i somras också, trasig i ögonen på exakt samma sätt, och jag kunde knappt se på hela dagen. Sånt händer ju självklart bara när det är strålande sol, för hade det varit mörkt och mulet en vinterdag hade det ju inte besvärat mig lika mycket. Men icke då. Hur som helst, nu är det okej igen, men ögonen i alla fall. Jag är självklart trött, men min helg har ju faktiskt börjat nu! Bytte ju dag, och det var enbart till allas fördel. Bra för jobbet, bra för mig. På 4 dagar hinner jag både vila och ha kul, och förhoppningsvis bli mindre trasig.

På lördag blir det utgång med bästa E, som snart flyttar härifrån. På fredag har jag intervju för att förhoppningsvis få förnyad färdtjänst, och sen ska jag fika med finaste Fru Hatt. Skvallra ikapp sedan vi sågs senast. Har saknat henne, så det ska bli härligt. Nu väntar jag bara på att någon ska laga middag åt mig, annars blir det ingen riktigt mat i dag. Orkar inte, kan inte, vill inte. Trasig. Men hur ofta ringer det på dörren, och det står en kock med ingredienser där…? Hoppas på tur.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/trasig-men-har-helg/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jilinaapril 3, 2013 kl. 19:53
  • Svara

  Du kanske är allergisk mot solen?

  1. Det hoppas jag inte! Men det var skitjobbigt precis när jag vaknat och försökte hitta badrummet, och då hade jag inte ens sett solen ännu. Men den gjorde verkligen inte saken bättre när jag gick ut, haha! 🙂

  • Tatianaapril 4, 2013 kl. 11:16
  • Svara

  Åh, vad jag ser fram mot morgondagen !

  1. Jag också! Det ska bli härligt att ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.