Trött men fri från slangar

I går hände det nog inte så särskilt mycket här. Det kom en man från kirurgiavdelningen och talade om att jag hade fått fel mängd morfin i min pump i en av alla slangar i handen. Ehh jaha, det hade jag aldrig märkt eller vetat om, om han inte hade sagt det. Hade så satans ont i händerna av alla nålar, så jag bad dem ta bort alla slangar och låta mig få piller i stället. Det innebar även att jag kunde få veckans första riktiga dusch, men något annat än hibiscrub! Helt sjukt skönt.

Kände mig verkligen som en helt annan människa utan alla dropp och katetrar, jag var fri! Kände mig så frisk att jag tog upp mig bok, men lade ner den lika fort. Det var ingen idé att prova. Fick vidrig lunch (ni ska få läsa mer ingående om maten senare), men sen kom mina föräldrar och hälsade på. De hade med sig choklad och granatäpple. Mmm! De stannade inte så länge, men sen kom min kollega och vän M som även hon hade godsaker med sig! Färska hallon, chokladpudding, päron, kex, granatäpple och ljuvliga jelly beans! De är så sjukt goda.

Jelly Belly jelly beans. Trött men fri från slangar

Sen blev jag trött och var inte mycket till sällskap, så hon åkte vidare. En halvtimme innan besökstiden tog slut kom R dit, och vid det laget var jag helt paj. Sorry om jag har missat att svara någon, gratulera er som fyller år eller bara inte orkat. Det tar på krafterna att bara resa på sig med hjälp av kryckor, det är ungefär allt jag orkar. Jag hoppas att jag får åka hem i dag. Piller kan jag äta hemma, och sprutor som jag måste ta själv i 10 dagar kan jag ta hemma. Ska försöka övertala dem när läkaren kommer, jag saknar min säng!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/trott-men-fri-fran-slangar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.