Trötthet

Tröttheten i går var helt överjävlig! Irriterade mig på minst 10 saker innan min väckarklocka ens hade ringt – katter som lekte, katter som hoppade på mig, någon som bredde en hård smörgås, någon som tuggade på en hård smörgås, någon som tog sina nycklar, någon som öppnade kylskåpsdörren… Ja, ni förstår. När det sen var dags för mig att gå upp trodde jag på riktigt att jag skulle somna under dagen. Hade jag blundat mer än 10 sekunder hade jag säkert gjort det också.

Har haft så ont. Har haft så mycket att göra. I går var en av de få dagar jag längtade efter att få bli opererad, för det var inte okej. Jag har ju bara kvar min anställning månaden ut, så jag vill inte vara borta för mycket heller – trots att jag borde vara hemma. Det skulle vara kul att känna på hur det är att jobba utan att ha så satans ont hela tiden. Det lär jag aldrig få prova, tyvärr, även om de tar bort ett diskbråck eller tre, så har jag ju ändå återkommande ryggskott som aldrig hinner bli bra innan nästa kommer.

Skalpell

Och med det sagt tänkte jag meddela att jag jobbar i dag, i stället för i morgon, trots oändlig trötthet. Det behövdes folk, och jag jobbar inte extra – bara byter. Jag är så trött att jag ändå inte hade orkat göra något vettigt ute i dag, och dessutom får jag en helg som är fyra dagar lång. Det finns säkert någon idiot där ute som tycker att jag har det bra, eller att jag inte ska klaga. Stackars er, säger jag då, som inte vet bättre. Det är illa nu. Har så ont, och tröttheten det innebär gjorde att jag inte ens orkade ligga i soffan och prata i telefon med min bästa vän. Vad gör man då…?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/trotthet/

2 kommentarer

    • Karolinaapril 3, 2013 kl. 17:44
    • Svara

    Ville bara skicka en styrkekram!

    1. Tack snälla, kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.