Vänner och prioritering

Har hängt med en av mina bästa vänner, E, en stund på eftermiddagen. Vi käkade, fikade och strosade lite långsamt runt på NK och förundrades över saker. Han flyttar ju i morgon, inte till ett hus som jag först trodde, utan till en bostadsrätt på 55 kvadratmeter som ligger 5 minuter från hans nya jobb och 7 minuter från centrum i orten. Den kostade 30 papp. En av lamporna på avdelningen för heminredning på NK kostade lika mycket som sju sådana lägenheter, och en soffa kostade lika mycket som fem. Men alla prioriterar vi olika, och det blev tydligt eftersom de även sålde mopsar i porslin med leopardmönster.

Helt galet fult, men uppenbarligen finns det väl någon sorts efterfrågan eftersom priset var lika galet högt. R mötte upp oss i stan lite senare, han hade haft ett superhemligt ärende. Jag fick absolut inte veta vad han hade i väskan. Hmm… Åt lite till, pratade en hel massa och hade ganska roligt åt mängden konstiga människor som var ute och rörde sig på stan. Helt galet, och jag är glad att jag har vänner som är precis som jag.

Hur som helst, jag kommer verkligen att sakna karln. Det är en tredjedel av min absoluta favoritvänkrets som flyttar härifrån i och med honom, så jag ska göra mitt bästa (och hoppas att kirurgerna gör det också) för att hälsa på i hålan norröver någon gång. Kan ta Rs lilla buss och åka upp, och göra en liten roadtrip av det hela. Tänker faktiskt prioritera det i år, i stället för att åka någonstans dit jag inte har några vänner. Nu: Vila. Hej och hå.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/vanner-och-prioritering/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.