Veckans plus, vecka 15

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus egentligen till hela födelsesdagsfirandet, men det är lite för diffust. Så i stället valde jag att ge veckans plus till den underbara klänningen jag fick för några dagar sedan! Den är av märket Ichi, som har som slogan ”feminine fashion for the vibrant, sensual and sophisticated city girl”. Ja, det låter bra. Modellen heter tydligen Ichi-i-ariki-dr-black. Vad nu det är för namn. Hur som helst, den är verkligen ljuvlig! Fantastiskt mjuk och skön med knytband i midjan, och två hällor i sidorna.

Klänning ichi-i-ariki-dr-black. Veckans plus.

Och så är den så snygg i ryggen också. Ett V med spets. Man kan ju undra varför de inte tog bort lappen inför fotograferingen, för det ser ju inte klokt ut. Men mönstret är fint. Den är liksom lite snyggare än vardagschic, men skönare än alla andra vardagsklänningar jag har!

Klänning rygg ichi-i-ariki-dr-black. Veckans plus

Veckans plus går helt alltså helt klart till en liten bit mjukt tyg, som jag fått. Det är ju viktigt med småsaker som man blir glad av i vardagen, och den här kommer jag garanterat att använda mycket – inte bara när jag måste vara lite extra uppklädd. Varför inte när jag ska gå och handla en liter mjölk, eller när jag är ensam hemma? Finns ingen anledning att bara ha fina saker på sig när andra människor tittar. Ska i alla fall se om jag hittar fler snygga saker från Ichi, för jag hade aldrig hört talas om dem förut. Den här klänningen rekommenderas varmt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/veckans-plus-vecka-15/

2 kommentarer

    • Petterapril 14, 2013 kl. 14:52
    • Svara

    Tack för rekommendationen men då jag har en lite avog inställning till spets hoppar jag över denna bit tyg. Finns ju annat tyg jag gillar bättre så det är ingen fara.
    Jag tänkte aldrig på den där lappen i ryggen då det på fotot ser ut som den hör till och skapar V-et. 😀 Klänningar är snyggt och några små svarta är nog aldrig fel för en kvinna.

    1. Hahaha, jag förstår att det kanske inte är det första du letar efter när du är på jakt efter något nytt! Spets är faktiskt luftigt och skönt när det är i den här formen, men funktionskläder har ju ungefär samma funktion… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.