Veckans plus, vecka 16

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till min nya fina duk med ugglor, som jag fick i födelsedagspresent av min syster förra helgen! Den gör verkligen mitt köksbord lite roligare. Jag är ganska anti-dukar till vardags – det blir bara mer tvätt och så fastnar det katthår på dem, men den här är inte större än en stor kökshandduk. Passar perfekt att ha lite vid sidan på det stora köksbordet, med mitt apotek (alltså den lilla brickan med kryddor och såser) och ett par ljusstakar på.

Duk med ugglor från Åhléns. Veckans plus!

Ganska söt, va? Jag blir i alla fall på lite bättre humör när jag ser de där sötnosarna på morgonen. Den lilla till höger som ser ut att ramla av pinnen är min favorit, men alla är helt underbara, och de har fina färger. Har en matchande grytlapp också, men jag tycker att den är för fin för att använda, så den hänger på en krok ovanför arbetsbänken i köket och glor på mig när jag lagar mat.

De kommer från Åhléns, och finns i någon annan färgsättning också. Den här är lite höstig med orange, brunt och grönt, den andra är lite mer pastellig – inte alls min stil, även om ugglor alltid är söta. Veckans plus går alltså helt klart till det här fina setet med duk (vilken jag antar man kan använda som kökshanduk också, men glöm det, den är alldeles för snygg för det) och grytlapp med ugglor!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/veckans-plus-vecka-16/

2 kommentarer

    • Tofflanapril 21, 2013 kl. 19:24
    • Svara

    Roligt! 😛 Anna försöker få mig att köpa ett tyg till kökssoffan med ugglor på, men jag tvekar. Handduken var emellertid söt!

    1. Det kanske kan bli för mycket… Jag skulle nog också tveka! Lagom är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.