Veckans plus, vecka 17

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan har det ju inte riktigt varit som det brukar. Jag slutade jobba i måndags, och sedan har jag legat på sjukhus resten av veckan. Så jag har helt enkelt utgått ifrån vad jag har uppskattat mest de här dagarna, och då menar jag inte mina underbara vänner, för de kommer alltid först. Det skulle bli så tjatigt om de fick veckans plus vareviga söndag! Jag har alltså valt av småsaker som gör mig glad, för det är grundtanken. Och den här veckan går veckans plus till min nya soffa!

Veckans plus: Min nya soffa, Chicago från Mio!

Den är faktiskt helt grymt skön, trots sårsmärta och annan sorts smärta efter operationen av ryggen, så fungerar det ändå att sitta i den! Eller ligga, eller bara bre ut sig. Den enda nackdelen är att katten älskar den precis lika mycket, så dels blir det en hel del ludd i den (men vad spelar det för roll, det är inte jag som städar), och så måste jag störa honom och flytta på honom ganska ofta. Men det får han faktiskt stå ut med.

Kommer med största sannolikhet få väldigt stor användning för soffan de närmaste månaderna, och det är fantastiskt att ha en bra sittmöbel som man inte får ännu mer ont i ryggen av, än vad jag redan hade innan operationen. Veckans plus går alltså till min nya soffa, i modell Chicago från Mio. Med nackkudde, yay!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/veckans-plus-vecka-17/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.