E hälsar på!

I dag kommer bästa E och hälsar på! Han flyttade ju tillbaka till Norrland för bara en månad sedan, men nu är han här och gästspelar igen. Han ska gå på Bruce Springsteen i kväll, för han är nog ett av jordens största fan och missar sällan en konsert. Förra helgen kunde han inte, det var ju då älskaren R fick biljetten av honom, men nu är det alltså dags igen.

Han dyker upp här någon gång när som helst, om jag har förstått saken rätt, och seden vet jag inte alls vad planen är. Mat är det enda som är helt säkert, sedan vet jag inte alls. Är så himla glad att han redan hälsar på! Har ju tänkt åka dit i sommar, men med allt som har hänt hos mig sedan han flyttade, känns det som om det vore i går vi träffades senast. Mat innebär att jag skulle behöva handla ett par saker, men när det ska bli är osäkert. R har varit ute och kört hoj hela förmiddagen, så han har inte kunnat hjälpa till, förrän några minuter nu på slutet. Han måste dammsuga, och plocka undan allt som är på marknivå.

Det han däremot kunde hjälpa till med var att hitta mina solglasögon, för han visste precis vart de var någonstans! Jag kunde ju inte hitta dem i går förmiddags när jag skulle ut på stan, så jag trodde att jag tappat bort dem i köpcentrumet häromdagen. Men icke! Jag hade tydligen bett honom att hålla i dem när jag skulle prova en jacka, och då hade han lagt dem i en ficka på baksidan av rullstolen. Där hade jag aldrig letat, det var knappt så att jag visste att det fanns en ficka där. Men ordningen är återställd och E hälsar på och sover över – Yay!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/e-halsar-pa/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.