Frisören och lunch

I dag ska jag ut! Inte ut på krogen och svira eller så, utan i betydligt mindre skala, men ändå! Eftersom mitt färdtjänstkort äntligen behagade dyka upp, så tänker jag slå två flugor i en smäll i dag. Först ska jag till frisören, för jag ser för skruttig ut i håret. Sjukdom och ledighet verkar få det att växa extra fort – eller så är det bara fulare än vanligt.

På en av mina promenader i går gick jag och köpte hårtoning, så det ägnade jag mig åt i går kväll. Och så gjorde min brun utan sol-kräm premiär för i år, för även om jag är riktigt dålig fortfarande, så känns det i alla fall lite bättre om jag ser pigg och fräsch ut. Ett besök hos frisören brukar faktiskt pigga upp. Eftersom det är varmt och soligt så blir det klänning och bara ben, för det är så jäkla skönt. Jag älskar verkligen sol på benen och en skön kjol!

Brun utan sol och ett besök hos frisören piggar upp

Klippning hos frisören är den första flugan jag ska slå, sen passar jag på att åka till jobbet (som inte är jobbet längre) och käka lunch med några av mina gamla kollegor. Det blir lite ovant, men förmodligen väldigt trevligt och framför allt skönt att vara bland människor. Efter allt det (ja, allt) tänker jag ta en taxi raka vägen hem – om det nu är möjligt – och lägga mig och vila.

I morgon ska jag på fest anordnad av bästa M som fyller jämnt, och jag vill vara i hyfsad form. Det är en timme med bil till festen, och bara det känns en aning överväldigande eftersom jag måste hem också. Visst kan jag sova där, men då blir det i en platt skumgummimadrass utan fjädrar, och det känns ganska läskigt faktiskt. Får fundera på det där, och ta det som det kommer, för det finns inte en chans att jag tänker missa tillställningen. Men nu: En härlig dusch med min badanka och sen mot frisören.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/frisoren-och-lunch/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.