Helg fylld av vänner och mat

Jag är helt slut efter en lång och rolig helg, och ser verkligen fram emot att vila hela veckan! Gårdagen började med att E kom in i sovrummet med en kopp kaffe, och sen åt vi stor frukost. Han hade problem med duschen, så efter några misslyckade försök att få vattnet att rinna ur duschmunstycket var han tvungen att be om hjälp, hahaha!

Vi tog rullstolen och åkte till stan för att käka på Stockholms glasshus, men vi åkte en station för långt. Det blev ett jäkla gående innan vi kom fram, men att äta där är ju alltid värt en omväg. Citronsorbeten är så sjukt god! Dessutom blev det en kula choklad, och en med banan, perfekt kombo. Det var växelvis asvarmt och kallt ute, och eftersom jag satt stilla blev jag ganska kylig efter ett par timmar på stan.

Vi gick runt och glodde lite, utan varken mål eller ärende. Till slut blev jag så trött av både smärta och smärtstillande, så vi åkte hemåt. Vilade nån timme medan E hälsade på en annan vän, och sen blev det middag, med både rabarberpaj och ost och kex till efterrätt – det kommer mer info om det senare. Helt galet.

Han hade förresten inte bokat någon hemresa när han kom, så det blev nattbussen hem – det var det enda tillgängliga alternativet. En sån här helg efter Kristi himmelsfärd var det visst fullt, men det funkar ju med nattbuss också. Han skulle ju inte börja jobba förrän klockan sju i morse…

Det var kul att ses igen. Har haft en väldigt trevlig helg med många skratt, och jag har känt mig på gränsen till normal. Nu måste jag verkligen vila, för jag har absolut ingen energi kvar. Verkligen allt har gått åt till att umgås, både med M i fredags och i med E i går. Underbart, men utmattande. Alla borde ha en vän som E, jag saknar honom redan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/helg-fylld-av-vanner-och-mat/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.