Imponerad och stolt

I dag är jag omåttligt stolt och imponerad av mig själv. Kände mig helt sjukt seg i morse, för jag sov dåligt och hade ätit dåligt. Lyckades ändå med en liten makeover i badrummet, och gjorde mig i ordning för att ta mig ut på stan. Skulle träffa min behandlande specialläkare på kliniken på Östermalm, och precis när jag var på väg ut ringde bästa M. Han var ledig, så vi bestämde oss för en fika efteråt. Hittade inte mina solglasögon, hoppas verkligen att de ligger i Rs bil. Annars blir jag sur på riktigt, för även om de var ett par billiga från en mack, så är de några av de bästa jag har haft.

Solglasögon. Pilotbrillor. Trasig i morse. I dag är jag imponerad över mig själv.

Nåja, jag klarade mig utan. Det var skönt att få en behandling igen, och läkaren flyttade på och behandlade små leder och muskler. Den stackars kroppen är helt ihopkrampad, och det har nog aldrig gjort så ont av själva behandlingen förut. Jag har ju inte läkt ännu, så det var en mycket försiktig sådan. Han kollade funktionen och känseln i benen, och vi pratade lite om förändringen efter operationen. Inte mycket, än så länge. Om 11 dagar ska jag tillbaka, då blir det nya tag och förhoppningsvis ser vi större framsteg. Hela höften har ju klappat ihop av att jag varit så orörlig.

Berättade om hela cirkusen kring sjukhusvistelsen, bristen på stygn, att bli ignorerad, och den finklädda mannen som kom till min sjukhussäng och berättade om de fel som begåtts i samband med operationen. Han är rolig, den där karln. Jag gillar honom verkligen. Han var imponerad av att jag var så lugn kring hela min livssituation, men vad fasen ska jag göra? Inget jobb, svår smärta och ingen hjälp. Förutom hos honom.

Han säger alltid åt mig att inte ge upp, men det skulle jag aldrig göra. Inte för att det vore någon skillnad, jag lever ju i något slags limbo ändå. Jag kände mig i alla fall lite bättre i rörelseapparaten efteråt, och klev för första gången ut i solen på stan, barbent och med huvudet lite högre än innan. Det jag är stolt över och imponerad av får ni läsa om i morgon bitti, för jag är helt slut. God natt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/imponerad-och-stolt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.