Jag borde skämmas

Jag fick höra i går, angående bilden i det här inlägget, att jag borde skämmas. Jag borde skämmas för att jag publicerar nakenbilder på mig själv, på en publik sida på internet på det där viset! Personen i fråga hade inte läst texten, för han pratar inte svenska och brydde sig inte att med hjälp av min Google translate-widget (längst uppe till höger) ta reda på vad det handlar om. Han bor i Bibel-bältet i USA, och är en av de mest dumma och ignoranta människor jag någonsin har stött på i hela mitt liv.

Som tur är behöver vi inte ha med varandra särskilt mycket att göra. Ibland är han trevlig mot folk, och ibland kommer han med “goda” råd, som är så urbota dumma! Oavsett vad man säger åt karln så förstår han inte bättre. Han är en sån där som fick all sin kunskap och sina åsikter innan han fyllde 10 år, och har inte utvecklats sedan dess. Skulle gissa på att han är 50+ i dag. De råd han ger till folk kan vara att tala om för en väldigt sjuk och rullstolsbunden man utan fast inkomst att han borde bjuda ut sin familj med 4 barn på middag, eller att en tjej som jobbar med att ta hand om misskötta hundar borde passa sig för och avliva alla hundar av vissa raser, “mördarhundar“, eftersom de är oerhört farliga och kan äta småbarn. Jag skämtar inte.

Han har tidigare blivit väldigt förolämpad av bilden där jag slår sönder min rullstol med ett slagträ, för det ligger ju en stackars karl på marken, och jag är ohyggligt elak mot de som är handikappade. Har han ens läst eller frågat vad det handlar om? Nej. Idiot. Så efter att han vitt och brett sagt att jag borde skämmas, så gjorde en gemensam bekant en ny, bättre nakenbild av mig. Tack, Greg!

Arga Klaras rygg med photoshoppad tatuering. Jag borde skämmas.

Snyggt va? Okej, inte mitt val av tatuering (och verkligen inte i svanken – fy!!), men en fin rygg utan en massa bandage och skitfula ärr vore väldigt trevligt. Och nej, jag skäms inte för mig själv. Det är ett slöseri med tid och energi. Vill någon skratta åt mig, varsågod, då lever du lite längre. Vill någon tycka att jag är dum i huvudet, varsågod, det är din energi som går åt. Tycker någon att jag är pinsam så säger det mer om den personen än om mig. Jag borde skämmas? Aldrig i livet. Den som tar illa upp av ett omplåstrat operationssår borde fan skämmas över sin dumhet.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/jag-borde-skammas/

12 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Nej, man ska inte lägga någon energi på negativa töntar!

  Och du behöver sannerligen inte skämmas för dig själv. Du är vacker, arga Klara! 🙂
  Love & Hugs!
  //Carl

   • Klaramaj 2, 2013 kl. 14:50
    Författare

   Tack, snälla du!

 2. Hahahaha…. En sådan där som anser att hans åsikt är den enda och rätta. Det är en sak att argumentera för en åsikt men att självutnämnt och utan fakta anklaga folk är något annat.

  Har sjävl haft diskussioner med folk från Texas om USA:s vapenlagstifning. Jag blev portad från ett forum fast jag bara skrev ett inlägg i debatten. Felet jag gjorde var att ha en avvikande åsikt. Forumet var tydligen bara för folk som alla tyckte likadant. 😀
  En annan amerikan ansåg att jag borde omvändas för att jag är ateist. Han kunde inte respektera att jag hade en annan uppfattning. Däremot skulle jag acceptera hans åsikt.

  Vilka jävla stolpskott. Inte konstig att vi har krig och elände. Vi med någonting innanför pannbenet begriper dina “nakenbilder” och rullstolsbilden. Ja, jösses…….

   • Klaramaj 2, 2013 kl. 17:05
    Författare

   Det är som att prata med tegelstenar ibland. Angående det där med vapenlagstiftningen – det är helt okej att köpa ett vapen, men Kinderägg är strängeligen förbjudna! Hur tänkte man där, om man nu gjorde det? Det är självklart bara en liten del av befolkningen, men just där verkar det ha samlats många.

 3. I couldn’t be more proud of you, and you have every right to keep your head up, and never stop being yourself! It is unfortunately true, some people have no other joy in life but to bring everybody down, lousy excuses of human beings…
  Deepest respect for you, always! 🙂
  Hugs and kisses

   • Klaramaj 2, 2013 kl. 17:11
    Författare

   Thanks so much, sweet Corina! I’m not any better if I call him a spud head, but I’m gonna do that anyway! :-p

   1. I’d call that self-defence, dear 🙂 And in his case, it is humanly impossible not to lose temper… That man could have made Mother Teresa to swear lol

     • Klaramaj 2, 2013 kl. 17:25
      Författare

     HAHA :mrgreen: I pity the wife. Or maybe she’s just like him. I wonder if he ever took a look at her butt?

  • Idamaj 3, 2013 kl. 07:16

  Gud va löjligt.
  Han kanske är avundsjuk på bilden,själv har han säkert högar av valkar…
  Det är ingen som skulle reagerat om det var en bild på en mans rygg. Stå på dig du.

   • Klaramaj 3, 2013 kl. 09:50
    Författare

   Hahaha ja, så är det förmodligen! Jag blir i alla fall inte särskilt upprörd, men roligt var det. 🙂

  • Ms Rosenstaremaj 4, 2013 kl. 19:01

  O vad jag avundas den där snubben som kommenterat på din blogg. Har han inte större bekymmer än så kan han skatta sig lycklig. Lyckans ost.

   • Klaramaj 4, 2013 kl. 19:20
    Författare

   Ja, faktiskt! Eller så vet man inte bättre och förstår inte vad man borde bekymra sig över! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.