Kontoret uppgraderas

Fy helvete vad trött jag är! Det är inte läge att flänga runt ensam ännu! Även om resan in till stan var extremt enkel, 300 meters promenad, tunnelbana med väldigt lite folk, möta snubbe på centralen, testa prylarna, betala för dem och sen hem igen, så är jag knappt levande nu. Har i alla fall uppgraderat kontoret med en Mousetrapper Advance, och så här ser det ut nu. Har både vettig stol och en boll att sitta på.

Kontoret har uppgraderats med en Mousetrapper advance. Så här ser det ut nu!

Kontoret är ändå långt ifrån ett komplett ergonomiskt sådant, men det gör en jävla skillnad för axeln. Musaxeln. Har bara använt det här tangentbordet (HP basic, som följde med datorn) sedan i fredags, och jag känner redan att jag knappt kan använda det. Det är väldigt höga, och ganska tröga tangenter, och det fungerar inte alls. Efter 1000 ord gör det så ont i min vänstra hand att jag måste ha handledsstöd och vill tejpa fast fingrarna så att jag inte kan röra dem. Mycket dåligt.

Det är samma sorts tangentbord som jag har använt på kontoret på jobbet, och där hade jag konstant ont. Sedan jag slutade för drygt två veckor sedan har jag ju vilat handen, och bara skrivit på min telefon eller min laptop (som är betydligt mer ergonomisk!), och faktiskt inte besvärats särskilt mycket alls av den. Men nu är smärtan tillbaka i full blom, så jag måste ganska omedelbart köpa mig ett vettigt ergonomiskt tangentbord med så platta och mjuka tangenter som möjligt.

Och när ska jag göra det? Ja, kanske på torsdag. R har lovat skjutsa mig till något köpcentrum på eftermiddagen och rulla runt mig, för min vårjacka sedan 5 år (!) börjar lägga av. Den är helt ok utseendemässigt, men jag vill inte ha trasiga kläder. Nåja, ett steg framåt med kontoret – hoppas kunna hitta ett vettigt tangentbord väldigt snart. Det är liksom inte så att jag har något annat för mig här hemma, än att leka med datorn, ligga i soffan och läsa, sova eller äta…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/kontoret-uppgraderas/

2 kommentarer

    • Tofflanmaj 8, 2013 kl. 18:20
    • Svara

    Jag hittade nåt jäkla bra tangentbord som jag har på jobbet. Trådlöst och platt, billigt! Köpte ett vardera till mina kontor för att slippa släpa också (väger typ ingenting, men jag är lat). Mycket nöjd! Minns inte vad det var för märke, men kan kolla, om du vill, på fredag..?

    1. Jag tänkte kolla runt lite i morgon, för då får jag skjuts. Hittar jag inget som är skönt så återkommer jag i frågan! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.