Körsbärsblommor och paj

Så himla kul att träffa E igen! Han kom hit på eftermiddagen, jag och R gick ner till vårt lilla centrum och handlade lite mat. Sen satt vi på en bänk i solen och väntade in E (som skulle på konsert och sedan sova här), för av någon anledning lyckas han missa tunnelbanan hit varenda gång. Njöt av utsikten, körsbärsblommor. Blev verbalt påhoppad av något finskt fyllo som ville att vi skulle plocka ner en blomma till hennes dotter. Nej, de är finare på trädet. Körsbärsblommor är faktiskt väldigt vackra.

Vackra körsbärsblommor mot en blå himmel - så vackert!

Säger man dessutom: ”Du där, ge henne blomman”, så är chansen att hon faktiskt får en ganska liten. I alla fall om man frågar mig eller R. ”Ursäkta, kan du hjälpa mig plocka ner en blomma? Vi når inte”, hade kanske gått bättre. Nåja. Sen dök han upp, och det kändes som det var förra helgen vi sågs senast. Har visst varit både sövd och drogad sen sist, så tiden har gått fort.

Vi lagade och åt alldeles för mycket mat, vitlöksbröd och så rabarberpaj med vaniljglass till efterrätt. Paj är så jävla gott, särskilt rabarber. Sedan var det dags för E att dra sig iväg till konsert, och R somnade i soffan. Gjorde inte så mycket mer på kvällen, utan sparade på krafterna till i dag. Vi ska käka brunch och sen göra något på stan. Glass ska ätas. Kanske ska passa på att kika på körsbärsblommor i Kungsträdgården också (och trängas med tusen fotograferande kids), för de finns ju bara en vecka. Åhh, bra helg!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/korsbarsblommor-och-paj/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.