Min sjukgymnast har slutat!

Nej!! Min underbara, fantastiska sjukgymnast (den snygga och roliga) som jag kom så bra överens med, jobbar inte kvar, och har flyttat från stan! Jag mailade ju honom med några frågor gällande träning efter operationen, och i dag ringde en annan sjukgymnast därifrån och berättade det. Vafaaan. Visserligen är det säkerligen absolut inget fel på de andra heller, men jag gillade verkligen honom. Han förstod mina skämt.

Jag slutade på rehab där han jobbade i höstas, men har varit där någon gång efteråt i samband med elaka ryggskott. Jag fick i alla fall svar på de frågor jag hade, och det blir ingen cykling för min del på än ett tag – om inte cykeln sitter fast på golvet på ett gym, och inte rör sig oavsett hur mycket jag trampar. Däremot kan det tänkas att vanliga övningar med väldigt lätta vikter i gymmet går bra – det får jag avgöra själv, och hon tyckte att jag kunde prova så fort såret är läkt.

Jaha, så jag måste alltså hitta en annan sjukgymnast. Faaaan. Den jag hade innan verkade hemskt blyg och besvärad av att vara runt människor, och den innan det var alkis. Vi pratade i och för sig mest bara, och när vi skulle ses i gymmet blev det ”missförstånd gällande tiden”. Och så vidare. Nåja. Jag måste ha haft en jäkla tur med den här. Visserligen skulle jag väl kunna få gå hos någon annan som jobbar där, för jag gillar hur de tänker och jobbar.

Vi kom till vägs ände, de visste inget om EDS och jag blev bara gradvis sämre, oavsett hur vi tränade. Läkarna jag hade där försökte lösa problemen i armar och axlar med sprutor, men så här i retrospektiv var det ju helt i onödan. Nåja. Fan. Hoppas besöket i Mjölby senare i sommar kan ge en fingervisning om till vilken sorts sjukgymnast jag ska vända mig, annars får jag väl fortsätta träna ensam i blindo.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/min-sjukgymnast-har-slutat/

2 kommentarer

    • Katjamaj 16, 2013 kl. 09:08
    • Svara

    Det suger verkligen! Önskar dig en fin dag och hoppas solen skiner hos dig 🙂

    1. Ja, verkligen! 🙁 Tack så mycket och detsamma! Klarblå himmel här än så länge, hoppas bara att det inte blåser, så ska jag njuta av att sitta på ballen med lite kaffe en stund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.